Tshirt - 2008 | Tahribat.Com Tshirtleri İle İlgili Sorunlar Ve Cevapları
-
Rene abi en son hangi gün başvurmamız gerekir bu tshirtler için???
Cevap : Pazartesi Gününe kadar kayıtlar devam ediyor, yeterli sayıya ulaşacağımızı tahmin ediyorum 7 Temmuz Pazartesi gününden itibaren 11 Temmuz kadar paralar yatabilecek, Ondan sonraki 2-3 gün içindede herkezin tshirti yollanır...
-
Bende istiyorum ama bedenlere baktım ben bunların içinde kaybolurum.
Cevap : Bekleyin bu gün konuşacam daha kücük boy eklemeyi düşünüyorum..
-
bilgilendirme yapmak istedim;
iş bankası internet havale ücreti almıyor , tanıdığınız birinden gönderirseniz bedavaya havale yaparsınız
btm den 3 ytl kesiyor. artık çoğu yerde var. eğer hesabınız varsa herhangi bir btm den belirtilen tutar +3 ytl yatırarak (3 ytl olmaz ama en az5 ytl kağıt katırmanız lazım) havale işlemi yaparsınız. 2 ytl de hesapda kalır.
bunların haricinde hesabınız yoksa son hatırladığım 20 ytl ye yakın havale masrafı çıkıyor. yani 20 ytl lik tişörte 40 ytl verirsiniz.
ayrıyetten diğer bankalardan eft çekecekler ortalama 2 ytl tutar. (garantide denedim diğerleride hemen hemen aynı)
ptt zaten 1 ytl kesiyor.
-
rene abi sen 1 lira diyonda ben mi yanlış bi yere bakıyom yoksa tarife mı değişmiş?
http://www.ptt.gov.tr/tr/tarife/7.htm
Aşşağıya in hocam, Posta Ceki Hesabına Havale 1 ytldir...
-
şuan t-shirt almak isteyip de kayıt yaptıranların sayısı kaç oldu acaba?
Cevap : Yeterli sayıya hafta sonuna kadar ulaşırız hocam sanırım 66 civarında...
-
Asi bunu yazdı:
-----------------------------
Bende istiyorum ama bedenlere baktım ben bunların içinde kaybolurum.
-----------------------------Rene abi bayanlar için ayrı tshirt ölçüleri alıyordu... Açıklama kısmına ölçüleri yazınca onlar için ayrı dikilecekti... Söyliim dedim...
-
hocam tasarım için bir oylama yapsakda bir an önce belli olsa.Burdaki bedenlerde bana tam uymuyor ne olacak ?
Cevap : Bakın bendenler, aslında standart m l xl ölcüleri ama özellikle bir cok anlama özürlü murid taraftından, yan tarafta ölcüler verildiği halde, ben medium giyiyorum diyip tshirt aldıkları için geçen sene sorun yaşadık...
Ondan dolayı yüksek zeka örneği kullanarak isimleri değiştirdim :) Yapacağın şeyi söyleyim, sana uyan uygun bi tshirtin enini ölç... enini baz alarak oradan bi üst yada bi alt seçeneği seç oldu bitti :)
-
rene abi ben şimdi 1 adet sipariş werdim suan tam olarak belli deil ama 2 kişi daha alıcak galiba benle beraber bizim burdan benim verdigim 1 siparişi 2 veya 3 e cıkarabilme ihtimalimiz var mı? varsa ben kesin olarak yarından sonra haber veirrim..
Cevap : http://www.tahribat.com/tshirtedit.asp
-
rene hacım bi sorum olacak. bildiğim kadarıyla paypal kullanıyorsun, paypal ile yollasam parayı olurmu acaba ? yani böyle bi uygulama olabilirmi :)
-
para yatırması aysonuna kadar sarkar diye tahmin ediyordum yav, malum çalışan adamız aysonunda maaşımız yatıyor :) 20 yetele az bi para ama maaşın hepsini bitirdim bu ay :D ? acaba bu ay sonuna sarkma ihtimali varmı?