TSK Tarafından İzleniyor Muyum??
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bi botnet saldırısı için kullanılan exelerden yemiş olabilirsin, botnet tskya saldırıyor olabilir, ve çözümüde yok o işin eğer hangi exenin neden saldırdığını ve ne tip komutlar aldığını anlayabilecek konumda değilsen, büyük ihtimal antivirüslerde özel yazılmış bi exe olduğu için görmüyorlar...
Bas formatı...
-----------------------------Rene abi çok güzel bi konuya değinmişsin hiç aklıma bile gelmedi gerçekten botnetse ve o adrese saldırıyosa olası bi pkk botneti yemiş olabilirsin buda başına çok büyük bela açabilir bencede bas formatı hiç aklıma gelmedi bu konu
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bi botnet saldırısı için kullanılan exelerden yemiş olabilirsin, botnet tskya saldırıyor olabilir, ve çözümüde yok o işin eğer hangi exenin neden saldırdığını ve ne tip komutlar aldığını anlayabilecek konumda değilsen, büyük ihtimal antivirüslerde özel yazılmış bi exe olduğu için görmüyorlar...
Bas formatı...
-----------------------------abi böle botnetten bahsetmişssin de eğer ben bi zombie isem botnetten kurtulmam için ne gerekio?tek çare format mı? kesin bişe sölede bnde onu uygulayım..haa bide, netstatta ilk yazdığım zaman tsk nın sitesi çıktı ve bidaha çıkmadı düzenli olarak kontrol ediyorum.. :D nese saolun arkadaşlar!
-
Botnet diğer adı Zombie den kurtulman için direk format at kurtulursun ve bidahakine windows güvenlik güncelleştirmelerini yapmayı unutma ayrıca bilgisayarında NOD32 antivirus ve Zone Alarm Pro bulundurursan iyi olur sana iyi formatlar :)
-
H2nds0me bunu yazdı:
-----------------------------
Botnet diğer adı Zombie den kurtulman için direk format at kurtulursun ve bidahakine windows güvenlik güncelleştirmelerini yapmayı unutma ayrıca bilgisayarında NOD32 antivirus ve Zone Alarm Pro bulundurursan iyi olur sana iyi formatlar :)
-----------------------------hakkınızı helall ediin :D formatt atıommm, umarım bi bokluk olmas a.q wala tırstım yane ot-bok bi site olsa neysede tsk nin sitesi... a.q vatan hayini sanacaklar wallaa!! :D:D herkese ii gecelerr! botnetsiz günler! :D
-
format atmana gerek yok,bir hijackthis raporu yollasaydın,halletmeye çalışırdık hem durumu tam olarak anlardık,inşallah format atmamışsındır, ayrıca o avatar resmini değiştir bence :D:D
-
bende de
mail.ajansspor.com | gigabit.web.tr çıkıyor ne işse :D
gıcık kaptım şimdi :/
bunların karşılarındaki 0 ne? örneğin google.com 4392 gözüküyor hijackthis den baktığımda opera gözüküyor ama 0 olanla ilgili bişey yok bu 2 adreste 0 dan geliyor mesela ve wait konumunda :S
-
Bende de bole bisuru sey var buna ne dersiniz.
http://img212.imageshack.us/my.php?image=11kq7.jpg
-
Dikkat et tsk seni hackerlar ..
-
subay assubay felanmısın askeriyeyeymi bağlısın bilgisayar askeriyeye mi ayit? bilgisayar adı tsk ile ilgili bişeymi?