TSK"Nın İstikrarsızlığı İspatlandı
-
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin devam ettiği operasyon durduruldu.Bitti diyemiyoruz çünkü durduruldu.
Amerika,İsrail'in yaptığı baskıdan olması ihtimali %80.Güya silahlı kuvvetler oradaki terörü bitirecekti.
Ama ne terör örgütü yöneticileri öldü ne birşey.Umarım askeri taktiktir.
Fakat sitedeki açıklamalardan yola çıkarsak yine eski duruma döndüğümüz,ve K.Irak'ın
teröristlere güvenli bir yer olmadığı gösterildi,bu laftan terörün bitirilmediği ve amaca ulaşılmadığı anlaşılıyor.
Ayrıca son olarak 24 asker,3 köy korucusu şehit oldu.240 Pkk teröristide öldürüldü.
TSK'ya Kuzey Irak hükümetine ve dünya devletlerine barışçıllıkla sorunu çözmeliyiz laflarını söylettirttiği için
teessüf ediyorum.
Son olarak:
Eminim PKK'da barışçıllığıyla yine birkaç askeri aracı havaya uçuracak,oraya buraya mayın kurdurtacak,eroini
ülkemize geçirip,binlerce genci zehirleyecektir. Adamlar terörist laf anlatsan anlamazlar.Zaten kaçtılar.
İyi siyasetle çözün,pkk'yı kabul edin.
-
Ya arkadaşım öyle diyosunda; kısmen şehit sayısının artmasıda bu konuda etkili oldu.
Çekeceksin mehmetçiği, göndereceksin özel harekatı; bak o zaman nasıl teröristlerin a*ına koyuyoruz...
Adam hayatında eline silah almamış adamı dağa gönderiyo. Bu ülkede profesyonel asker yok mu? Eskiden özel harekat vardı ne güzel. Kafa kesiyordular. Adam yakıyordular. Ah ulah ah nerde o zamanlar...
Ben anlıyamıyorum Genel Kurmayı?!...
-
hocam elimizden ne gelebilirki keşge gelsede yapsak benım sennın onun bunun demesıyle olıcak seylerde degıl: :( ıcımden neler neler gecıyor kufur edemıyorum edersem dırek ban yıycem
-
şu anda yasal olarak meclisin büyükanıt ı bile görevinden etmeye hakkı varken; bütün kozlar tayyip in elindeyken;
askerin kafa tutması sadece ülkeyi geriye götüreceğinin farkında olmadığınızdan bu tür konuşmalar bu tür başlıklar
görmem normaldir diye düşünüyorum...
-
TSK'nın degil AKP'nin istikrarsızlığıdır
-
Herkesin benim senin onun bunun şunun istikrarsızlığıdır.
Elimize taş sopa alıp basamadık ki şu meclisi.Kafalarını kesemedikki kalantor millet vekillerinin.
Örgüt olacaksın 100 bin insan hepsi meclisi basıp kafaları kazığa geçirecek.
-
sakın o baştakilerin amerikan köpeği olmasından kaynaklanmasın?
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
TSK'nın degil AKP'nin istikrarsızlığıdır
-----------------------------
kesinlikle arkadaşıma katılıyorum -
beyler sizin düşünüdüklerinizi tsk düşünemiyormu bence bu başlığı değiştirin pkk köpeklerinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
hava harekatı yapıldığında herkes bir daha yapılmayacak sanıyordu ama 5 kere daha hava harekatı yapıldı.
şimdi kara harekatı da böyle, şimdiki operasyon tamamlandı. Ve tekrar girilecek bu sefer kandile
HERŞEY STRATEJİ olayı detaylarıyla bilmeyen acemiler boş kuruntular yaparlar, dünkü bakanın gelmesi ve bugün askerin çekilmesi tamemen tesadüf
-
yaw bi konu vardı vardı tbtde türkiye pkkyı bitirmez die
şimdi ona katılıorum
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Herkesin benim senin onun bunun şunun istikrarsızlığıdır.
Elimize taş sopa alıp basamadık ki şu meclisi.Kafalarını kesemedikki kalantor millet vekillerinin.
Örgüt olacaksın 100 bin insan hepsi meclisi basıp kafaları kazığa geçirecek.
-----------------------------sonra ???