folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TSK"Nın İstikrarsızlığı İspatlandı

TSK"Nın İstikrarsızlığı İspatlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin devam ettiği operasyon durduruldu.Bitti diyemiyoruz çünkü durduruldu.

Amerika,İsrail'in yaptığı baskıdan olması ihtimali %80.Güya silahlı kuvvetler oradaki terörü bitirecekti.

Ama ne terör örgütü yöneticileri öldü ne birşey.Umarım askeri taktiktir.

Fakat sitedeki açıklamalardan yola çıkarsak yine eski duruma döndüğümüz,ve K.Irak'ın

teröristlere güvenli bir yer olmadığı gösterildi,bu laftan terörün bitirilmediği ve amaca ulaşılmadığı anlaşılıyor.

Ayrıca son olarak 24 asker,3 köy korucusu şehit oldu.240 Pkk teröristide öldürüldü.

TSK'ya Kuzey Irak hükümetine ve dünya devletlerine barışçıllıkla sorunu çözmeliyiz laflarını söylettirttiği için

teessüf ediyorum.

Son olarak: 

Eminim PKK'da barışçıllığıyla yine birkaç askeri aracı havaya uçuracak,oraya buraya mayın kurdurtacak,eroini

ülkemize geçirip,binlerce genci zehirleyecektir. Adamlar terörist laf anlatsan anlamazlar.Zaten kaçtılar.

İyi siyasetle çözün,pkk'yı kabul edin. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ya arkadaşım öyle diyosunda; kısmen şehit sayısının artmasıda bu konuda etkili oldu.

Çekeceksin mehmetçiği, göndereceksin özel harekatı; bak o zaman nasıl teröristlerin a*ına koyuyoruz...

Adam hayatında eline silah almamış adamı dağa gönderiyo. Bu ülkede profesyonel asker yok mu? Eskiden özel harekat vardı ne güzel. Kafa kesiyordular. Adam yakıyordular. Ah ulah ah nerde o zamanlar... 

Ben anlıyamıyorum Genel Kurmayı?!...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hocam elimizden ne gelebilirki keşge gelsede yapsak benım sennın onun bunun demesıyle olıcak seylerde degıl: :( ıcımden neler neler gecıyor kufur edemıyorum edersem dırek ban yıycem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

şu anda yasal olarak meclisin büyükanıt ı bile görevinden etmeye hakkı varken; bütün kozlar tayyip in elindeyken;

askerin kafa tutması sadece ülkeyi geriye götüreceğinin farkında olmadığınızdan bu tür konuşmalar bu tür başlıklar

görmem normaldir diye düşünüyorum...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    TSK'nın degil AKP'nin istikrarsızlığıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herkesin benim senin onun bunun şunun istikrarsızlığıdır.

Elimize taş sopa alıp basamadık ki şu meclisi.Kafalarını kesemedikki kalantor millet vekillerinin.

Örgüt olacaksın 100 bin insan hepsi meclisi basıp kafaları kazığa geçirecek. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    sakın o baştakilerin amerikan köpeği olmasından kaynaklanmasın?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    TSK'nın degil AKP'nin istikrarsızlığıdır
    kesinlikle arkadaşıma katılıyorum

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

beyler sizin düşünüdüklerinizi tsk düşünemiyormu bence bu başlığı değiştirin pkk köpeklerinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

hava harekatı yapıldığında herkes bir daha yapılmayacak sanıyordu ama 5 kere daha hava harekatı yapıldı.

şimdi kara harekatı da böyle, şimdiki operasyon tamamlandı. Ve tekrar girilecek bu sefer kandile

HERŞEY STRATEJİ olayı detaylarıyla bilmeyen acemiler boş kuruntular yaparlar, dünkü bakanın gelmesi ve bugün askerin çekilmesi tamemen tesadüf 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

yaw bi konu vardı vardı tbtde türkiye pkkyı bitirmez die

şimdi ona katılıorum 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:

Herkesin benim senin onun bunun şunun istikrarsızlığıdır.

Elimize taş sopa alıp basamadık ki şu meclisi.Kafalarını kesemedikki kalantor millet vekillerinin.

Örgüt olacaksın 100 bin insan hepsi meclisi basıp kafaları kazığa geçirecek.

sonra ???

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 3904 Toplam Mesaj: 45