TSK‘Ya Bağlı Arge Merkezleri
-
ASELSAN,ROKETSAN gibi teknoloji alanında arge merkezleri bulunan bazı TSK ya doğrudan yada dolaylı şekilde bağlı kuruluşlar var, ancak benim merak ettiğim Tıp alanında araştırma yapan Enstitü tarzı yada ASELSAN,ROKETSAN gibi kuruluşlar var mı?
Yani bir biyolojik veya kimyasal silah hazırlayan, yada illaki silah değil Doğabilimleri ve Tıp alanında araştırmalaryapan Nereler var?
Gata ise Gatanın hangi bölümleri
-
Bir dönem ASELSAN VE ROKETSAN Arge bölümünde çalıştım.Neredeyse bir uçak kazasında ölecektim ondan sonra bastım istifayı
-
Rabinski bunu yazdı
Bir dönem ASELSAN VE ROKETSAN Arge bölümünde çalıştım.Neredeyse bir uçak kazasında ölecektim ondan sonra bastım istifayı
hipokondriyak'ın bindirdiği uçak mı?
-
Rabinski bunu yazdı
Rabinski: Yav heee heee..
erebos : Tübitak ve GYTE benim bildiklerim. Özellikle GYTE de bu mevzularda senkronize çalışılıyor TSK ile.
-
Havelsan var sanırım özel olarak
-
Rabinski bunu yazdı
Madem çalıştın,sana bir soru
-Aselsan ve roketsanın hatta buna TAI de dahil ortak olarak yürüttüğü bir proje var kargo uçaklarına ait, bu uçağın modeli nedir.
-
erebos bunu yazdı
ASELSAN,ROKETSAN gibi teknoloji alanında arge merkezleri bulunan bazı TSK ya doğrudan yada dolaylı şekilde bağlı kuruluşlar var, ancak benim merak ettiğim Tıp alanında araştırma yapan Enstitü tarzı yada ASELSAN,ROKETSAN gibi kuruluşlar var mı?
Yani bir biyolojik veya kimyasal silah hazırlayan, yada illaki silah değil Doğabilimleri ve Tıp alanında araştırmalaryapan Nereler var?
Gata ise Gatanın hangi bölümleri
Gata - Nükleer tıp bölümü var,acilin hemen karşı kısmında.Ordaki profesörlerimiz bu iş üzerine sürekli çalışmalar yapıyor tabi sağlık üzerine
-
bütün fakültedeki akademisyenlere bakabilirsin tübitak destek vermekte zaten
http://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/akademik/ulusal-destek-programlari/icerik-1001-bilimsel-ve-teknolojik-arastirma-projelerini-destekleme-pr
http://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/akademik/ulusal-destek-programlari/icerik-1003-oncelikli-alanlar-ar-ge-projeleri-destekleme-programi
gibi gibi bütçeler yazıyor zaten,
yanlış hatırlamıyorsam geçen sene başvuruların yüzde 27 si destek almıştı -
Baykar Makina var. Tıp alanında özelde bildiğim yok hocam sadece tübitak var.
kukunku tarafından 17/Ara/14 00:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Rabinski bunu yazdı
ben hayatımda böyle atan birini görmedim amk
-
Rabinski bunu yazdı
ben hayatımda böyle atan birini görmedim amk