folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TSK‘Ya Bağlı Arge Merkezleri

TSK‘Ya Bağlı Arge Merkezleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

ASELSAN,ROKETSAN gibi teknoloji alanında arge merkezleri bulunan bazı TSK ya doğrudan yada dolaylı şekilde bağlı kuruluşlar var, ancak benim merak ettiğim Tıp alanında araştırma yapan Enstitü tarzı yada ASELSAN,ROKETSAN gibi  kuruluşlar var mı?

Yani bir biyolojik veya kimyasal silah hazırlayan, yada illaki silah değil Doğabilimleri ve Tıp alanında araştırmalaryapan Nereler var?

Gata ise Gatanın hangi bölümleri

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir dönem ASELSAN VE ROKETSAN Arge bölümünde çalıştım.Neredeyse bir uçak kazasında ölecektim ondan sonra bastım istifayı

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

Bir dönem ASELSAN VE ROKETSAN Arge bölümünde çalıştım.Neredeyse bir uçak kazasında ölecektim ondan sonra bastım istifayı

hipokondriyak'ın bindirdiği uçak mı?

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

Rabinski: Yav heee heee..

erebos : Tübitak ve GYTE benim bildiklerim. Özellikle GYTE de bu mevzularda senkronize çalışılıyor TSK ile.

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Havelsan var sanırım özel olarak

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

Madem çalıştın,sana bir soru

-Aselsan ve roketsanın hatta buna TAI de dahil ortak olarak yürüttüğü bir proje var kargo uçaklarına ait, bu uçağın modeli nedir.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

ASELSAN,ROKETSAN gibi teknoloji alanında arge merkezleri bulunan bazı TSK ya doğrudan yada dolaylı şekilde bağlı kuruluşlar var, ancak benim merak ettiğim Tıp alanında araştırma yapan Enstitü tarzı yada ASELSAN,ROKETSAN gibi  kuruluşlar var mı?

Yani bir biyolojik veya kimyasal silah hazırlayan, yada illaki silah değil Doğabilimleri ve Tıp alanında araştırmalaryapan Nereler var?

Gata ise Gatanın hangi bölümleri

Gata - Nükleer tıp bölümü var,acilin hemen karşı kısmında.Ordaki profesörlerimiz bu iş üzerine sürekli çalışmalar yapıyor tabi sağlık üzerine

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

bütün fakültedeki akademisyenlere bakabilirsin tübitak destek vermekte zaten 

http://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/akademik/ulusal-destek-programlari/icerik-1001-bilimsel-ve-teknolojik-arastirma-projelerini-destekleme-pr

http://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/akademik/ulusal-destek-programlari/icerik-1003-oncelikli-alanlar-ar-ge-projeleri-destekleme-programi

g
    ibi gibi bütçeler yazıyor zaten,
    yanlış hatırlamıyorsam geçen sene başvuruların yüzde 27 si destek almıştı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

Baykar Makina var. Tıp alanında özelde bildiğim yok hocam sadece tübitak var.

kukunku tarafından 17/Ara/14 00:58 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

ben hayatımda böyle atan birini görmedim amk

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

ben hayatımda böyle atan birini görmedim amk

Toplam Hit: 2229 Toplam Mesaj: 18