folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TSK‘Ya Bağlı Arge Merkezleri

TSK‘Ya Bağlı Arge Merkezleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Madem çalıştın,sana bir soru

-Aselsan ve roketsanın hatta buna TAI de dahil ortak olarak yürüttüğü bir proje var kargo uçaklarına ait, bu uçağın modeli nedir.

Erciyes?

Aselsan, Roketsan gibi Türktıpsan var ama onlar internet sitelerinden anladığım kadarıyla sadece serum üretiyor.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

ASELSAN,ROKETSAN gibi teknoloji alanında arge merkezleri bulunan bazı TSK ya doğrudan yada dolaylı şekilde bağlı kuruluşlar var, ancak benim merak ettiğim Tıp alanında araştırma yapan Enstitü tarzı yada ASELSAN,ROKETSAN gibi  kuruluşlar var mı?

Yani bir biyolojik veya kimyasal silah hazırlayan, yada illaki silah değil Doğabilimleri ve Tıp alanında araştırmalaryapan Nereler var?

Gata ise Gatanın hangi bölümleri

sıkıntı o ya

bugüne kadar fen edebiyat okuyan birine adama helal olsun fizik okuyor matematik okuyor yada biyolojiokuyor dedin mi 

demedin niye 

alanlarda bir bok yok türkiye de

varsa yoksa mühendis olsun ama tahtadan olsun fizikçi-matematikçiyi programcı yapmam ama "çevre mühendisi olsun it müdürü bile yaparım adam mühendis sonuçta"  kafası olduğu için şu memlekette matematiğin işine yaramayacağını idda eden programcılar bile var olduğu için 

matematik-fizik-kimya-biyoloji değeri kalmıyor ve türkiye arge nin çağın 200 (matbaa geldi ama zihniyet aynı) yıl gerisinden geldiği için 

fen bilimlerini tamamlayan insanlar geçimini sağlayamıyor o yüzden aç kalıyor. ve bu bölümleri tercih etmiyorlar

mantık olarak şurada hatayı yapıyoruz ar-ge mühendislik fakültesinde başladığını zannediyoruz

mühendislikte değil fen fakültesinde başlar mühendislik fakültesinde günlük hayata girer

oyüzden yeni bir teknoloji bulamıyorsun bizde var olanın güncellenmişi değiştirilmişi vsvs yapıyoruz

artı o aselsanın nerede gördüm hatırlamıyorum 

bir ilanı vardı şartlar arasında bilmem kaç öss puanın üstünde alması gerektiği yazıyordu

wert tarafından 17/Ara/14 03:05 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hannibalgan'ın neden nick değiştirme talebinde bulunduğunu yönetimin açıklamasını istiyoruz :D Sebebini çok merak ediyorum. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Hannibalgan'ın neden nick değiştirme talebinde bulunduğunu yönetimin açıklamasını istiyoruz :D Sebebini çok merak ediyorum. 

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    Rabinski bunu yazdı

Bir dönem ASELSAN VE ROKETSAN Arge bölümünde çalıştım.Neredeyse bir uçak kazasında ölecektim ondan sonra bastım istifayı

ben hayatımda böyle atan birini görmedim amk

:D

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

http://www.tskgv.org.tr/tskgv/

Buradan görülebiliyormuş ve malesef yokmuş

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

Bir dönem ASELSAN VE ROKETSAN Arge bölümünde çalıştım.Neredeyse bir uçak kazasında ölecektim ondan sonra bastım istifayı

taksim delisi cenk :D

Toplam Hit: 2228 Toplam Mesaj: 18