TSK‘Ya Bağlı Arge Merkezleri
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Madem çalıştın,sana bir soru
-Aselsan ve roketsanın hatta buna TAI de dahil ortak olarak yürüttüğü bir proje var kargo uçaklarına ait, bu uçağın modeli nedir.
Erciyes?
Aselsan, Roketsan gibi Türktıpsan var ama onlar internet sitelerinden anladığım kadarıyla sadece serum üretiyor.
-
erebos bunu yazdı
ASELSAN,ROKETSAN gibi teknoloji alanında arge merkezleri bulunan bazı TSK ya doğrudan yada dolaylı şekilde bağlı kuruluşlar var, ancak benim merak ettiğim Tıp alanında araştırma yapan Enstitü tarzı yada ASELSAN,ROKETSAN gibi kuruluşlar var mı?
Yani bir biyolojik veya kimyasal silah hazırlayan, yada illaki silah değil Doğabilimleri ve Tıp alanında araştırmalaryapan Nereler var?
Gata ise Gatanın hangi bölümleri
sıkıntı o ya
bugüne kadar fen edebiyat okuyan birine adama helal olsun fizik okuyor matematik okuyor yada biyolojiokuyor dedin mi
demedin niye
alanlarda bir bok yok türkiye de
varsa yoksa mühendis olsun ama tahtadan olsun fizikçi-matematikçiyi programcı yapmam ama "çevre mühendisi olsun it müdürü bile yaparım adam mühendis sonuçta" kafası olduğu için şu memlekette matematiğin işine yaramayacağını idda eden programcılar bile var olduğu için
matematik-fizik-kimya-biyoloji değeri kalmıyor ve türkiye arge nin çağın 200 (matbaa geldi ama zihniyet aynı) yıl gerisinden geldiği için
fen bilimlerini tamamlayan insanlar geçimini sağlayamıyor o yüzden aç kalıyor. ve bu bölümleri tercih etmiyorlar
mantık olarak şurada hatayı yapıyoruz ar-ge mühendislik fakültesinde başladığını zannediyoruz
mühendislikte değil fen fakültesinde başlar mühendislik fakültesinde günlük hayata girer
oyüzden yeni bir teknoloji bulamıyorsun bizde var olanın güncellenmişi değiştirilmişi vsvs yapıyoruz
artı o aselsanın nerede gördüm hatırlamıyorum
bir ilanı vardı şartlar arasında bilmem kaç öss puanın üstünde alması gerektiği yazıyordu
wert tarafından 17/Ara/14 03:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Hannibalgan'ın neden nick değiştirme talebinde bulunduğunu yönetimin açıklamasını istiyoruz :D Sebebini çok merak ediyorum.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hannibalgan'ın neden nick değiştirme talebinde bulunduğunu yönetimin açıklamasını istiyoruz :D Sebebini çok merak ediyorum.
-
SUPERBICO bunu yazdıRabinski bunu yazdı
Bir dönem ASELSAN VE ROKETSAN Arge bölümünde çalıştım.Neredeyse bir uçak kazasında ölecektim ondan sonra bastım istifayı
ben hayatımda böyle atan birini görmedim amk
:D -
http://www.tskgv.org.tr/tskgv/
Buradan görülebiliyormuş ve malesef yokmuş
-
Rabinski bunu yazdı
Bir dönem ASELSAN VE ROKETSAN Arge bölümünde çalıştım.Neredeyse bir uçak kazasında ölecektim ondan sonra bastım istifayı
taksim delisi cenk :D