folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tşört Nezaman Bastıracaz?

Tşört Nezaman Bastıracaz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Dayılar Hal olacak İlk önce bir fiyat alalım da o verdiğim sitedeki adamın malı kaliteli ama 32 yue felan patlıyo daha ucuz yer de var derselam bakacak ama mal kaliteli olsun diye bakıyoruz. hepsi hazır olunca tasarım için konu açarız birtane seçeriz. birde şöyle olacak kargo parası dahil vereceksiniz. kargoda hesaplanacak herkesin evine kadar paketlenip teslim edilecek Dedim ya bu sefer ben el attım Herşey dört dörtlük olacak artan paranız 0,50 kuruş bile olsa kargonun içine oda koyulacak hiç bir kişinin hakkını yemek yok kull hakkı mazallah kimsenin hakkı kalmasın üstümde

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Hoca sunu yapin varya almayan yumusacik olsun :)

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek

tişört dediniz de aklıma geldi sorci nerde? :)
    cebit tişörtlerini o bastırmıştı hay allahım ya ne biçim işti a.q. bi de doru dürüst bişi getirseydi bari =D

hajı eer bu sefer doru düzgün yaparsan alırım tişört garanti isterim ona göre aldıım gün harf marf düşer resim çıkar tişört delikli yırtık çıkarsa mide bağırsak geniştir bende seni de sığdırırım oralara haberin olsun =P

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    rene haber vericek olucağı zaman.

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 3229 Toplam Mesaj: 25