TT Net Borc Odeme | Fatura Yok | Abonelik No Yok
-
Muridler selam telefondan yaziyorum imla hatalari olursa kusura bakmayin. Ben arkadasimin evinde kaliyorum galiba TT Net borcu odenmedigi icin net gitti. Elemana ulasma sansim yok. Fatura yok. Tek bildigim var oda ev telefonu numarasi. Ben bunun borcunu bulup actirabilir miyim? Acilirsa ne zamana kadar gelir. Acil islerim var ve ders calisiyorum. Simdiden tesekkurler herkese.
-
Ev telefonuna bağlı abonelikleri bulup açtırabilirler 1 saate kadar açılır..
-
Yani bunu kolaylikla yapabilirler bana sorun cikartmazlar degil mi? Fatura odeme merkezleri halleder mi yoksa nereye gideyim.
-
Hocam e-fatura ile internetten ödeyebilirsin.
Ama bildiğim kadarıyla sabit hat numarası ile girilen işlemlerde sıkıntı vardı.
İnternet abone numarası ile ödeyebiliyorsun.
Ama ben birkaç kere fatura ödeme merkezlerine gidip telefon numarasını söyleyerek ödeme yapmıştım. Fatura ödeme merkezlerine bir bakmanı tavsiye ederim.
-
Tesekkurler yakindakine hemen gidip sorayim. İnternet elimiz ayagimiz olmus artik...
-
hocam telefon numarası ile ödersin, olmadı sana ordan bulurlar abone numarasını. Zaten ödeme yapacaksın, her türlü kolaylığı sağlarlar sana merak etme sen :)
-
2 yere sordum olmaz 180 le baslayan abone no gerekiyor dediler. :(
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------evdesin telefonu kaldırıyorsun 4440375 arıyorsun ister hizmet numaranı ögren ister kredi kartı ile borcunu öde
yada ev telefonu numarasını ver özelden 18 li numarasını verim
-
kady bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------evdesin telefonu kaldırıyorsun 4440375 arıyorsun ister hizmet numaranı ögren ister kredi kartı ile borcunu öde
Aklima sicayim evde telefonda var. sagol hocam birde bunu deneyeyim. -
Nasıl olmuyormuş ben onu anlamadım :)
Abone numaramı kaydettim daha önceden telefon numarasıyla ödemiştim.
O şekilde ödücem tekrar de alırlar. Ugraşmak istemiyorlardır.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Nasıl olmuyormuş ben onu anlamadım :)
Abone numaramı kaydettim daha önceden telefon numarasıyla ödemiştim.
O şekilde ödücem tekrar de alırlar. Ugraşmak istemiyorlardır.
-----------------------------kimi faturamatik sisteminde telefon nodan adsl sorgulama ekranı yok (bizde bazen kaldırılıyor bazen var)