TT Net Borc Odeme | Fatura Yok | Abonelik No Yok
-
Simdi evden 444 'u arayacagimda bu seferde hat sahibine ait guvenlik sorulari sormasinlar anne kizlik soadi, TC Seri No vs. diger bilgilerini biliyorum arkadasimin... Ne dert oldu ya.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Simdi evden 444 'u arayacagimda bu seferde hat sahibine ait guvenlik sorulari sormasinlar anne kizlik soadi, TC Seri No vs. diger bilgilerini biliyorum arkadasimin... Ne dert oldu ya.
-----------------------------yok hocam, sadece fatura öderken sormuyolar onları puştlar :D
-
Dostum ya TTNET bayisine git ordan numaranı temin et ve yatır. Yada 444 0 375den numarayı öğren. Ama 444den kimlik doğrulaması oluyor vermeyebilirler.
-
telekom bilmekaç nolu bayiler varya onlardan birine git anında hallederler 1 dk sürmez işin .parayı yatır 4440375 i ara hemen açıolar anında borçtan kapalıydı ödedim açın de tmmdır
-
444 u aradim arkadasimin uzerine ogrenciyiz dedim kimlik dogrulamasi gerek dedi, anne kizlik soyadi sordu kaldim yani ik mik dedim baba adi, ana adi, dogum tarihini sorunca soyledim tamam dedi verdi abonelik noyu. Guncel borc yokmus, nete girmeme sebebi ise tadilat calismalariymis. İzmir, Bornova Stadyumu tarafindayim. Tum muridlere tesekkurler yardimlariniz icin.
-
telefon numarası yeterli ya.. bişi olmaz. yada ara 4440375 i sor benim abone şeyim nedir diye..
Toplam Hit: 1665 Toplam Mesaj: 17