TTNET Adil Kullanım Kotası Sessizce Değişti
-
TTNET’in Adil Kullanım Kotası’nı uygulamaya başlaması tüketicilerin çığ gibi tepkisiyle karşılaştı. Tüketicilerin TTNET karşısında kimza kampanyaları düzenlemeye başlaması, Uydunet gibi hizmetlerin Adil Kullanım Limiti olmayan kampanyaları tehlikeli olmaya başlayınca TTNET de sessiz sedasız bir değişiklik yaptı…
Normalde 16 Mbps’ye kadar, 8 Mbps’ye kadar olarak pazarlanan ve 50 GB civarındaki adil kullanım kotası tükendiğinde 1 Mbps hıza düşürülen paketlerdeki yavaşlama azaltıldı. Çoğu kullanıcı 1 Mbps yerine 3 Mbps hıza düştüğünü aktardı. 1 Mbps ile 3 Mbps arasında elbette küçümsenmeyecek bir hız farkı var, ancak bu tüketiciler için yeterli olacak mı? TTNET’in Adil Kullanım Limiti ya da halk arasındaki adıyla “Yeni Kota” bu uygulamayla müşterilerini memnun edebilecek mi bekleyip göreceğiz.
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Hızınız nasıl, bu değişikliği siz de fark ettiniz mi?
-
sessizce.. ( anlayan anladı. )
sakinim.
-
TTNet ile sözleşmem bu ay bitiyor. Kafam girsin onlara.. Süperonline de var mı AKK ?
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------TTNet ile sözleşmem bu ay bitiyor. Kafam girsin onlara.. Süperonline de var mı AKK ?
-----------------------------var hocam onda da a... koduğumun kotası..
-
edit.
-
Ayın 5'inden beri 3mbit kullanıyorum :|
-
uydunet 10 mbit akar aga :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------uydunet 10 mbit akar aga :)
-----------------------------aynen uydunet güzel. 5mbit parası ödüyorum ama 6mbit geliyor bağlantı. bence en kötü özelliği modeminin epey dandik olması.
adil kullanım olmaması da çohoş.
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------uydunet 10 mbit akar aga :)
-----------------------------aynen uydunet güzel. 5mbit parası ödüyorum ama 6mbit geliyor bağlantı. bence en kötü özelliği modeminin epey dandik olması.
adil kullanım olmaması da çohoş.
-----------------------------modem dandikmi :S Cisco modem vermislerdi bana :)
-
ulan şerefsizlere bak ya. bende diyorum niye böyle. AKK'den olsa bu hızda olmaz, normal olsa niye böyle düşük. şimdi çaktım durumu.
-
kota muhabbeti tib ve btk nın kararı hacılar. iss lere bukadar yüklenmeyin. üzerinde ttnet yazan taş düşse kafanıza, ttnetten bilceniz a.q. :)