TTNET Adil Kullanım Kotası Sessizce Değişti
-
Geçen müşteri hizmetlerini aradım Hız 8 MB ancak 1 MB hız var diyorum. Eleman arıza kaydı yaptı buraya geldiler kabloları felan kontrol ettiler gittiler. Eleman demiyorki sizin internet hızı kota yüzünden düşürüldü. Ben de nereden bileyim. Adamlar geldiler gittiler boşu boşuna. SONRADAN ÖĞRENDİK KOTALIYMIŞIZ :-)
-
3 mbps falan yalan :D şuan 1 mbps teyim hatta 0.8
-
3 mbite düşürmüşlerdi..Ama tekrar bire düştü.Basamaklı yaptılar heralde,8den direkt bire düşürmeyip alıştıra alıştıra çakıolar
-
48gb indirmişim birden internet kesildi adsl ve internet ışıkları söndü 5 dakika bekledim gelmedi, başıma geleceğini biliyorum ama yeniden başlattım modemi ve tak 1mbit, keşke 3mbit olsa
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------TTNet ile sözleşmem bu ay bitiyor. Kafam girsin onlara.. Süperonline de var mı AKK ?
-----------------------------Hocam var mı Superonlıne de AKK bakabıldın mı?
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------TTNet ile sözleşmem bu ay bitiyor. Kafam girsin onlara.. Süperonline de var mı AKK ?
-----------------------------Hocam var mı Superonlıne de AKK bakabıldın mı?
-----------------------------superonlineda da var 140 gb download gozukuyor bende bu ay 50 yi gectigimde 3 e indi 100 u gectigimden beri 0.7. bende baska bir issye gecmeyi dusunuyorum 1 ay sonra bitecek sözleşmem.
-
sabah işe giderken youtubeden video açıyorum akşam dolduysa izliyorum
-
Ben ayın 17.sinden beri bu durumdayım. 1 mb ile bağlanıyorum çok yavaş 4mk.
Herkez sikayet vara bu konu hakkında şikayetini yazsın en azından rahatsız olduğumuzu adamlara bildirelim.
-
Ercab bunu yazdı:
-----------------------------Ben ayın 17.sinden beri bu durumdayım. 1 mb ile bağlanıyorum çok yavaş 4mk.
Herkez sikayet vara bu konu hakkında şikayetini yazsın en azından rahatsız olduğumuzu adamlara bildirelim.
-----------------------------Ben ayın 6 sından beri bu durumdayım 2 gün de 3 mbps takıldım yeni aya gircez diye ağlicam şimdi