Ttnet Aşırı Ping Sorunu (Aradım Söylenenler Şok Edici)
-
Arkadaşlar artık sıkıldım canıma tak dedi son 3 aydır bu sorunlarla karşı karşıyayım... Acaip ping var ve bazı sitelere normal girip bazı sitelere dakikalarca giremiyorum artık Sı kıl dım! Net gidip geliyor aşırı ping var google e ping attım o bile aşşağıda resimdeki gibi. Müşteri temsilcisini aradım bağırdım çağırdım iş çığırından çıktı gerekli işlemleri yapıyoruz şöyle böyle bana bi DNS verdi bu DNS ile bağlı olmanız gerek TTnet'in kontrolünde olmanız lazım falan dedi dedim ne diyosun amk Ben 6 senedir kullanıyorum böyle bişey görmedim! İstediğim DNS ile girerim dedim google dns kullanırım istersem size ne kardeşim dedim. Beyfendi internetiniz yavaşlar dedi taşşak geçer gibi. Sıkıldım artık ya napmalıyım Uydu Net yok amk yerinde uydunet e geçeyim iş çığırından çıktı artık aşırı sıkıldım bunaldım arkadaşlar, ne dizi izleyebiliyorum ne oyun oynayabiliyorum bide aylık 90 TL veriyorum amk! 100gb 8mbit e kadar ya

-
Uydunet farklı değil hocam o iş şansa bakıyor. Bizim aşağı mahalledeki adam 10-20 ping alırken benim pingim:

Dibimizdeki ülkelerin oyun serverlerinde 120-130 ms alıp şükrediyorum.
-
Evler saglayici pop lara uzakta mi?
-
Buna nasii bakioz?
-
gokcan bunu yazdı
Evler saglayici pop lara uzakta mi?
bilmiyorum ki hocam nerden bakıcaz?
-
JiggSaw bunu yazdı
Buna nasii bakioz?
başlat cmd yaz gelen pencerede " ping www.google.com -t " yaz tırnaksız
-
ArduouS bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Buna nasii bakioz?
Google ile ilgili bir problem var bence bunu da göz önünde bulundur. Onun haricinde insan gerçekten hayret ediyor dns yavaşlatır sonuçta.
Bu arada benim ping google için 76 ms çıktı
-
max 49 benimki yav
-
by_Tet bunu yazdıArduouS bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Buna nasii bakioz?
Google ile ilgili bir problem var bence bunu da göz önünde bulundur. Onun haricinde insan gerçekten hayret ediyor dns yavaşlatır sonuçta.
Bu arada benim ping google için 76 ms çıktı
hoca tüm sitelerde öyleydi anlamıyorsun, oyuna giriyodum donmaktan oyun oynayamaz haldeyim
-
Simdi bu ana saglayicilar var genelde mudurlukleri oluyor onlada alakalidir. Son kullanici saglam etkilenir surecten. Dns degistirdiginde cidden bir degisme oluyor mu?
-
yav aynı sorun bende de var. adam eve gelmiş demiş modemde sorun var yeni modem alın.
la götler, zaten yeni net bağlattığımda eski modeme yetmiyor, hipernete şunu kullanın diye yeni modem vermediniz mi?
çıldırtıyolar adamı.
takip.