folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Az İdare Edin Dedi

Ttnet Az İdare Edin Dedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    manisadayiz 8 lik net var var dedigime bakmayin 1 bile degil neyse aradim 15-20 defa tmm tmm dediler sonra portta sorun var dediler tmm dedik degistirin az idare edin yeni santral kurulcak diyolar lan boyle bisey varmi ya ben o kadar parayi neden veriyorum amk neti face bile zorla giriyo yootube dan bisey izlenmio amk yerinde ben sikayet etsem bisey cikarmi ? bu durumda parami geri alirmiyim ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayır alamazsın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

hocam yapabileceğin hiç birşey yok. 
    ama keşke onlar idare edin dediğinde sende  o zaman bu ay ki faturayı ödeyemeyeceğim az idare edin deseydin. 
    // Sadece yeşillik :)

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    MustyKTE bunu yazdı

hocam yapabileceğin hiç birşey yok. 
    ama keşke onlar idare edin dediğinde sende  o zaman bu ay ki faturayı ödeyemeyeceğim az idare edin deseydin. 
    // Sadece yeşillik :)

bende onu diycektim, sen faturayı ödemeyince idare edin diyolarmı ? 

bi daha ararsan " şeftali gibün amcünü sikecüler " de onlar anlar

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

var kardeşim benimde aynı oldu bana 16 mb lık interneti dayadılar interneti 8 bitten yukarı cıkamadılar 2 3 ay böyle fatura  aldılar 

baktım yükselme yok dedim 16 mb internet tarife parası alıpta 8 mb internet hızını bile görmeyen bir kullanıcı ile görüşüyorsunuz sadece merakımdan soruyorum beni düzmek nasıl bir duygu diye sordum cevap yok hayır biraz makyaj yapıp öyle düzzeydiniz beni belki bende biraz zevk alırdım dedim aynen böyle dedim beyefendi böyle bir şey olamaz dedi sizin hattınız desteklemiyor vs ulan dedim madem desteklemiyor verdiginiz kadar alsanıza dedim vermediginiz bir şeyin parasını da neden alıyorsunuz en son şikayetciyim lan sizden önce sizi size şikayet ediyorum ardından neresi gelirse şikayet edecem dedim hatta babama bile şikayet edecem dedim sizi eleman gülüyor tabi gevrek gevrek hemen ciddiyetini takındı bu saatten sonra size kendimi düzdürmeyecem kapatın neti dedim ne kadar borcum 187 vs bişeydi kesin lan onuda dedim  bende sizden alacagıma bir bakacam dedim gerekli mercilere şikayet ettikten sonra dedim eleman hemen ilgileniyorum dedi sonrasında ne mi oldu 2 ay neti ücretsiz kullandım 8124 ten her ay cebime su kadar borcunuz diye mesaj atardı ttnet sonrasında borcunuz bulunmamaktadır bu mayıs borcunuz bulunmamaktadır deyip şimdi 8mb internet alıyorlar ara konuş ama yumuşama lafını sakınma hi he olmadı git şikayet et tüketici mahkeme ne varsa ara hakkını

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    amk 2 kez aradim az once bayan cikti ona cok sovemedim tacizden kan alirlar ama baya firca kaydim net ucreti almama durumu var o yeni santtal kurulana kadar dur bakalim gidip sikayet edicem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

benimde öyleydi.

aradım, sabredin dediler. 7-8 gün sonra bi kalktım baktım 1mbit ile download yapıyorum :| bekle biraz.

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=dFYGUQOoK00

Bunlara ettiğim küfürün hesabı yok hocam

ReyiZ tarafından 03/Tem/13 19:57 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

alabilirsin (:

dilekçene bakar..

port olayı doğrudur hocam, bulunduğun santralde sorun olabilir.

hemen iptal ettirebilirsin.

cok sıkıntıya düşersen pm atman yeterli (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Kardeş tahribat cemaatinin bir atasözü var ama söyleyemiyoruz :) TTnet'e kafam ....  :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

8'e kadar ise alamazsın çünkü adamlar 8 demiyor. Direkt 8 ise alırsın..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 2157 Toplam Mesaj: 17