TTNET Beni Öldürecek
-
Lan bu kadar'da olmaz arkadaş internetim çok çok yavaş ttnet ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum ama bana kafayı yedirdiler. Burdan hepsinin anasına selamım var.
Bir dosya indirmek için ömrüm gitti. 1kb çekiyo inanmıyorum ya Lanetliyorum seni TTNET
Bizlerden Aldığın Para Haramzıkkım olsun...
-
Ben de yanlış bir şey yaptın ve seni öldürecekler sandım :|
Hocam programla mı 1kb ile çekiyosun :/
-
benimde paso netim düşüo bide anlasam ne işe yarıo ttnet illetnet olmalıymış onun adı
-
iyi gene internetin varmıs. 3 gün nete giremedim. bölgesel calısma var dediler :)
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------Ben de yanlış bir şey yaptın ve seni öldürecekler sandım :|
-----------------------------yok hocam direkt
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
wking bunu yazdı:
-----------------------------Ben de yanlış bir şey yaptın ve seni öldürecekler sandım :|
-----------------------------yok hocam direkt
-----------------------------İşletim Sistemin Xp ise normalde de 20 - 30 ile çekiyor zaten, program kullanmanı tavsiye ederim :/
-
ya salla bu TTNET'in yediği her küfürü hak ediyor. Bende bir şey indirsem belli zaman sonra yavaş yavaş internet hzım düşüyor. Bundan dolayı indirmiyorum hiçbirşey:(
-
bizimde net kafasına göre gidiyo TTnet i aradık . . arza kaydı aLdıLar . . adamLar geLcekLer dediLer 2 gün oLdu bi daha aradık bugun yapıLdı göstermişLer sistemden teLefonLa da uLaşamadık demişLer . . Giresun un GöreLe iLçesindeki adamLar . . şikayet diLekçe verdik şimdi bekLiyoruz daha başımıza neLer geLicek . . :S
-
bende sandım ttnet e bişey yapmışsın gelip elinden öpecektim saygıyla selamlayarak. Ama tam tersini görünce yine hayal kırıklığı yaşadım :D Yokmu şunların köküne kibrit suyu dökecek biri arkadaş :D :W
-
helyum_pasha bunu yazdı:
bizimde net kafasına göre gidiyo TTnet i aradık . . arza kaydı aLdıLar . . adamLar geLcekLer dediLer 2 gün oLdu bi daha aradık bugun yapıLdı göstermişLer sistemden teLefonLa da uLaşamadık demişLer . . Giresun un GöreLe iLçesindeki adamLar . . şikayet diLekçe verdik şimdi bekLiyoruz daha başımıza neLer geLicek . . :S
Hoca bunlar adam olmaz sonra küfür ediyoz diye TBT'yi kapatıyolar lan olum ettirmeyin. O zaman sizde verin adamların netini internetini ahhh ahhhKeşke Japonya'da olsaydım. Ordan indriseydim bütün dosyaları :) Adamlar bizden 10000 kat daha Hzlı indiriyolar ve karşılığında bizden daha az ödüyorlar allahtan revamı Ulan bu ?
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------helyum_pasha bunu yazdı:
Hoca bunlar adam olmaz sonra küfür ediyoz diye TBT'yi kapatıyolar lan olum ettirmeyin. O zaman sizde verin adamların netini internetini ahhh ahhhKeşke Japonya'da olsaydım. Ordan indriseydim bütün dosyaları :) Adamlar bizden 10000 kat daha Hzlı indiriyolar ve karşılığında bizden daha az ödüyorlar allahtan revamı Ulan bu ?
-----------------------------asLında bi topLu eyLem oLcak herkes TTnet ten aLdıgı neti kapattırcak . . herkes 3g faLan fiLan aLcak . . 3g de de Limitsiz oLayı yok :S Turkiye de internete girmek haram . .