TTNET Beni Öldürecek
-
ben diğer evimde 1,5 aydır internete giremiyorum. her gidişimde arıyorum arıza var bik bik bik. arıza 2 haftadır var ben 1,5 aydır giremiyorum dedim. arıza var efendim bik bik bik. ezberlemişler bişeyleri ordaki konusan robottan farkları yok gerizekalıların.
-
TTNET Nene hızında internet.
TTNET'i hergün sevgilerle anıyorum.
Modemim bozuk olduğunu belirtmeme rağmen internet hızımı 1 mb'e düşürdüler ya. Şuan ödediğim para haram zıkkım olsun.
İnşallah çocuklarından çıkar bu paralar.
Bende ttneti lanetliyorum. Şerefsizler!
-
4GB kotalı Trabzoncell modem kullanıyorum gayet memnunum. Belki bana özeldir zira evim 4. katta, şehrin merkezindeyim ve önüde açık. Geceleri 2,4MB-3MB'i sürekli gördüğüm oluyor.700 MB lık dosyayı 1.5 saatte çektim. Gündüz ortalama hız 400-500KB. Önemli artısı var mesala Trabzonunmun her attığı golde bir ay içinde tüketilmek şartı ile 100MB extra kota veriyor. Fenerbahçe sayesinde bu ay 400MB aldım, Fener bu yoda devam etmeli :-)) Türkiye kupasını aldığımızda gece 12 ye kadar tüm Trabzoncellilerle bedava konuşma verdi. Güzellikleri var yani. Tek sakatı AVEA biraz çakal. Son iki faturaya itiraz ettim ve düzeltiler.
Eğer TTNET'i terketme şansın varsa 3G yi dene derim. Ayrıca 4GB lık Trabzoncell 4GB lık TTNET den hada ucuz.
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
Lan bu kadar'da olmaz arkadaş internetim çok çok yavaş ttnet ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum ama bana kafayı yedirdiler. Burdan hepsinin anasına selamım var.
Bir dosya indirmek için ömrüm gitti. 1kb çekiyo inanmıyorum ya Lanetliyorum seni TTNET
Bizlerden Aldığın Para Haramzıkkım olsun...
-----------------------------ttnetin sayfasında ttnetin iletişim maili var oraya kendi adsl numaran ile birlikte küfürlü ve hakaret olmamak şartı ile ttnetin kendi rezilliğini ortaya koyacak karalamalar yap ve şikayette bulun bak nasıl düzeltiyorlar sorunu adamların ağızlarına ssss.......çyolar.heralde iletisim@ttnet.com.tr olası lazım bu ttnetin genel müdürlük adresi.Haberin olsun ona göre yaz.
-
ya mazur gorun bilmedigimden soruyorum. Bir tek Ttnet adsl hizmeti mi var ? Baska yok mu ? Varsa neden aglayacaginiza o hizmetten almiyorsunuz :) ?
-
Türkiye de internet eşittir süperonline.8 ay kullandım beni 12 ay parası ile bafiledi ttnet 2005 te.öyle bir şirketin olmadığını kabullenerek lanet ettim ve 2005 ten bu yana süperonline o kadar.en baba kurumsal internet servis sağlayıcısı.
-
05:45 - Türk Telekom, ADSL'de 6 milyon 500 bin kullanıcı sayısına erişti. Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, "Hedefimiz dünya birinciliği. Önümüzdeki yıllarda yapacağımız çalışmalarla halen birinci olan Rusya'yı geçeceğimize inanıyorum" dedi.3
milleti ziktiklerinin farkındalarda zikmişim milleti geberin alayınızın kiloduna kadar soyacaz diyorlar. bu kesin. adama baksanıza rusyayı geçekmiş millet debelemek hoşlarına gidiyor tabi
bir memlekette banka ve postaneler yabancının eline geçtiyse o memlektten hayır çıkmaz derler.
-
ttnete bacaam girsin. En az 2 senedir sürekli kopma problemleri yaşıyoruz ve binanın telefon tesisatını komple değiştirmemize rağmen şimdide elektrik tesisatına takmış durumdalar. Suçu hiçbir zaman kendi üzerlerine alınmayan çalışanlarınında analarına selaaaam olsun...
-
wking bunu yazdı:
Ben de yanlış bir şey yaptın ve seni öldürecekler sandım :|
Hocam programla mı 1kb ile çekiyosun :/
-----------------------------Aynen ha :D Kiralık katil mi tuttular sandım bi an :D
Ttnet'e gelince ; bu iş bizi geçti artık kendiliğinden düzelmesini bekliyoruz (:
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------jizz_jix bunu yazdı:
Lan bu kadar'da olmaz arkadaş internetim çok çok yavaş ttnet ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum ama bana kafayı yedirdiler. Burdan hepsinin anasına selamım var.
Bir dosya indirmek için ömrüm gitti. 1kb çekiyo inanmıyorum ya Lanetliyorum seni TTNET
Bizlerden Aldığın Para Haramzıkkım olsun...
-----------------------------ttnetin sayfasında ttnetin iletişim maili var oraya kendi adsl numaran ile birlikte küfürlü ve hakaret olmamak şartı ile ttnetin kendi rezilliğini ortaya koyacak karalamalar yap ve şikayette bulun bak nasıl düzeltiyorlar sorunu adamların ağızlarına ssss.......çyolar.heralde iletisim@ttnet.com.tr olası lazım bu ttnetin genel müdürlük adresi.Haberin olsun ona göre yaz.
-----------------------------Hemen bunu değerlendiriyorum hocam
İnsan evladına bu kadarda yapılmaz amk :D:D