Ttnet Dava Açmış :) TTNET Pişmanlıktır
-
bugün bir gidip icra mahkemesine ne yapmam gerekli diye soracağım. Gerçi Muş' ta görevli bir hakim arkadaşı aradım, daha eline tebligat gelmemiş, tebligat geldikten sonra itiraz edelim dedi.
Yazlık interneti bunların yetkili bayisinden aldım. kitap gibi sözleşme olduğu için okumadım. Yetkili bayiinde adam dahil çağrı merkezindekiler 3 aylık zaten, otomatik kapanıyor. Bir kereliğine 3 aylık peşin ödüyorsun, 3 ay sonra aboneliğin iptal oluyor dedi. Elimde malesef ne belge ne sözleşme var. Bütün konuşmalar telefon üzerinden gerçekleşti.
Hatta çağrı merkezindekiler, yetkili bayii nin söyledikleri bizi bağlamaz dediler.
Neyse, siz siz olun kesinlikle bulaşmayın. 3 aylık bulaştım, şu yaşadığım rezilliğe bak.
-
Benim komşu dairem sen ver bana bakalım dosya numarasını ben seni bilgilendiririm. Arkadaşın yanına kahve içmeye gidecektim uzun zamandır zaten :)
-
sözleşmede 1 sene sonra tekrar aktif olacağı yazıyor konuşma kaydınıda kesin silmişleri silmeseler bile itiraz ettiğin gibi silerler yani senin elinde kanıt yok adamların elinde tapu gibi imzalı sözleşme var itiraz edersen mahkeme masrafları icra masraflar avukat masrafları borç faiz ne varsa senden alacaklar bunları iyi düşün sonra itiraz et gaza gelip o bunu dedi bu şunu dedi diyerek dalma hemen düşünerek hareket et icra için başvurmuşlar ama evine gelemezler sana bişi yapamazlar ana para 110 tl için benim 500 tl var 2013 yılından hiç bişi olduğu yok ne arayan ne soran
-
xxjokerxx bunu yazdı
sözleşmede 1 sene sonra tekrar aktif olacağı yazıyor konuşma kaydınıda kesin silmişleri silmeseler bile itiraz ettiğin gibi silerler yani senin elinde kanıt yok adamların elinde tapu gibi imzalı sözleşme var itiraz edersen mahkeme masrafları icra masraflar avukat masrafları borç faiz ne varsa senden alacaklar bunları iyi düşün sonra itiraz et gaza gelip o bunu dedi bu şunu dedi diyerek dalma hemen düşünerek hareket et icra için başvurmuşlar ama evine gelemezler sana bişi yapamazlar ana para 110 tl için benim 500 tl var 2013 yılından hiç bişi olduğu yok ne arayan ne soran
Yardımcı olmak istediğini anlıyorum hocam ama şunu söylemek isterim ki bazı konularda verdiği bilgiler yanlış,
Evine gelemezler diyorsun. Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Senin evine gelmemiş olmaları arkadaşın evini gitmeyecekleri anlamına gelmez.
Biraz daha seçici olursak daha iyi olur hocam yardımcı olmak istediğinin farkında olmakla yanlış anlamamanı diliyorum.
-
rushOut bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
Yardımcı olmak istediğini anlıyorum hocam ama şunu söylemek isterim ki bazı konularda verdiği bilgiler yanlış,
Evine gelemezler diyorsun. Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Senin evine gelmemiş olmaları arkadaşın evini gitmeyecekleri anlamına gelmez.
Biraz daha seçici olursak daha iyi olur hocam yardımcı olmak istediğinin farkında olmakla yanlış anlamamanı diliyorum.
110 tl borç için eve gelip evden ne alacaklar temel kullanım eşyalarıni almıyorlar hadi geldiler aldılar bunun nakliyesi var bunu Yediemini var ihalesi var hangi avukat 110 tl ana para için uğraşır turktelekom tahsilat üstünden prim veriyor avukatlara öyle her icra takibi için dilekçe yazdı diye bi kaç bin para vermiyor bi dilekçe yazmış avukat dahada umrunda olmaz daha yüklü alacakların peşine düşer
-
Gayet güzel söylüyorsun? Peki benim daha dün yaklaşık 17 tane alacaklı tarafı AVEA olan ve alacak miktarları 2 - 3 fatura bedeli üzerinden açılmış ve kapak hesapları 300-700 arası dosyaya hacze çıktığımı söylesem. Ve bu dosyaların 6 tanesinden işlem yaptığmı yada mal kaldırdığımı söylesem. Senin söylediğin hiçbişi yapamazlar gelemezler gelselerde ..... lafını şimdi nereye koyacağız?
-
rushOut bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
ek olarak onlar kendi tarafındaki kaydı silseler bile arkadaşın kendi operatoru kayıt almıyor mu ?Oradan ulaşılamaz mı
-
Hocular, 14. İcra müdürlüğünden geliyorum. Dosyaya borçlarıma ve faizlere itiraz ediyorum diye dilekçe yazdım. Memurun dediğine göre dava zamanı bana tebliğ edilecek. Tebligat kağıdı geldiğinde zaten itiraz ettiğim için bir daha itiraz etmeme gerek yokmuş.
-
rushOut bunu yazdı
Gayet güzel söylüyorsun? Peki benim daha dün yaklaşık 17 tane alacaklı tarafı AVEA olan ve alacak miktarları 2 - 3 fatura bedeli üzerinden açılmış ve kapak hesapları 300-700 arası dosyaya hacze çıktığımı söylesem. Ve bu dosyaların 6 tanesinden işlem yaptığmı yada mal kaldırdığımı söylesem. Senin söylediğin hiçbişi yapamazlar gelemezler gelselerde ..... lafını şimdi nereye koyacağız?
çok acımasızsınız 3 kuruş için bu kadar uğraşılır mı ben genel uygulamayı söyledim istisnalarda var demekki zaten itiraz etmiş avukatmısın yanında çalışan mı ?
-
ilteris bunu yazdırushOut bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
ek olarak onlar kendi tarafındaki kaydı silseler bile arkadaşın kendi operatoru kayıt almıyor mu ?Oradan ulaşılamaz mı
operatörler konuşma kaydı saklayamazlar yasak sadece dediğin tarihte görüşme yapılmış mı yapılmamış mı söylerler ama içerik kaydı yapamazlar (mahkeme kararı ile dinlenen telefonlar hariç)
ttnet ttnet almayın ttnet dava açtı ttnet dava ttnet e dava açmak ttnet borcu ttnet pişmanlıktır