Ttnet E Ulaşamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Telefonu açsalar da hepsi farklı farklı çözüm üretiyorlar. Ses kaydı almasalar söylenecek öyle güzel şeyler var ki.. Airties destek hattı daha da beter yalnız. Orayı da aradım geçen gün, çünkü TT Net en son boku modeme attı. TT Net'e ulaşabilirsen, iptalden gir müşteri temsilcisine. Arıza kaydını çok acil olarak kaydediyorlar. Bi ümit..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Twitter'dan yaz. Hemen ilgileniyorlar ve onlar seni arıyor.

@TTNET Destek (https://twitter.com/TTNETdestek)

Çağrı merkezinde yeterli operatör olmadığı için bağlanamaman ve beklemen normal. En iyisi ve hızlısı Twitter

Blue Screen of Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

ttnet e ulaşamıyorum diye türk telekomu aradım 444 1 444 ü.. ordan ttnet e yönlendirdiler ve arıza kaydı oluşturacak birileri çıktı şükür..

sabah 9 civarı ekip geldi eve.tekniker eleman bir yerleri aradı,kontrolleri yaptılar sorunu halledip gittiler.

mesajlar için teşekkür ederim arkadaşlar ..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

gerekli tuslamalari yaptiktan sonra musteri temsilcisine baglanmadan once diitdiit sesi geliyor. İkinci diit kesilmeden muzik calmaya baslarsa bir dakikaya baglanirsin. Yok ditdit caldiktan birkac saniye sonra muzik calarsa kapatin yeniden arayin, bosa beklemeyin acan olmuyo.

5 gun acmadilar yeni aboneligi. 50 kere aradim sordum degisen bi halt olmadi. Sonra basvuruyu yaptigim subeyo aradim, tatli bir dille acsinlar artik dedim. Tam 1 saat sonra dsl isigi yandi. Santrali ariyolar cunku. Musteri temsilcisi oyalamaktan baska bi sikim yapmiyo

Toplam Hit: 2551 Toplam Mesaj: 15