Ttnet Fatura Hakkında
-
hmm. geçmiş olsun ttnet personelinin ihmalkarlığı demekki..
-
hangi ayın faturası oldğuna bak
örneğin sen şu an mayıs ayında sınırsıza geçtin ama sana nisan faturası geliyor onun gibi. fatura geç gelir.
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar mayıs ayının 3 ünde 4 gb kotalı olan internetimi sınırsız yaptım. Bu ayki fatura tutarım ne kadar gelecek diye sordum bu ay faturanız sınırsız tarife üzerinden ücretlendirilecek denildi. Ben de hemen downloda başlayabilirmiyim dedim. 24 saat içinde modeminizi açıp kapatarak başlayabilirsiniz dendi. ben iyice emin olmak için 1 gün bekledim. Modemi resetledikten sonra telekomu aradım tarifem ne dedim sınırsız tarife dediler. downloda başlayabilirsiniz dediler. ben de Allah ne verdiyse yüklendim ay sonuna kadar 25 gb filan oldu. Bu ay faturamın sınırsız olarak gelmesi gerekirken mail kutuma mayıs ayı faturası geldi 32 tl lik bir faturaydı. açtım baktım 4 gb limitli yazıyor hala anlamadım ? Üstelik bu ay downloadı da aştım ama kota aşımı ile ilgili de bir yazı yoktu. acaba sınırsız faturası bir sonraki ay mı gelecek ? sizin başınıza da böyle bir olay geldi mi ?
-----------------------------
bir sonraki faturanda limitsiz bilgini görebilirsin..Downloada yüklenebilirsin istediğin kadar.@DJ_ALPER
O konuda msn gruptan noname yazmıstım ben yapman gerekenleri sana anlatmadımı.