Ttnet Faturam Kendini Aşmış Galiba?
-
müridler 3-4 mart gibi neti çektik
mart ayı kotası;
2011 Mart 6.390.000.626
(5,951 GB)103.548.464.329
(96,437 GB)download 96GB ı bulmuş gördüğünüz gibi. telefon faturasıda 28.77 geldi internet faturasıda 112.5 TL sözde sınırsız pakete üye olmuştuk? sınırsızında bir sınırı varmı kafayı yiyecem biri beni aydınlatsın hacı
-
hocam mart ayında gectiyseniz tarifeye, ilk ayın faturasında gecis ücreti midir nedir onu da ödüyorsun, sonraki aylar düzeliyor.
-
eger fatura kesim tarihinden önce sınırsıza geçtiysen
ilk ay eski fatura + yeni fatura olarak
geçiriyolar
-
ilk ay olabilir ne zaman geçtiğine bağlı
-
hocam yeni kullanıcıyım 3 martta başvuruyu yaptım yani 4te açıldı sanırım yeni yani..
-
kısmi aylık erişim ücreti , kota aşım ücreti bisürü ıvır zıvır fatura kesim tarihinden hemen önce geçmek miş en hesaplısı ... kota nasıl aşıyor diyorsan mesala 4 gb kotalı paketten ayın 4 ünde geçtiysen (4/30)*4 gb olarak ( yaklaşık 550 mb ) hesaplıyorlar kotanı.. kota aşımlarını falan katıyolar. yani hepsinin b açıklaması var faturayı koysan daha açık belli olur
-
Muritcan bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yeni kullanıcıyım 3 martta başvuruyu yaptım yani 4te açıldı sanırım yeni yani..
-----------------------------az önceki mesajım ı bunu görmeden yazmıştım bu durumdada paket ücretin x olsun. ay sonuna kadar 26 gün daha var. bu günler için de kısmi kullanım diye bişey alıyolar. (26/30)*x oluyor bu ücrette yani sen aslında iki fatura ödemiş gibi oluyorsun artı bağlantı ücreti falan :D saçma ama imzaladığımız sözleşmede neler yazıyor bilmiyoruz :D
-
hocam fatura gelmedi daha sadece ttnet fatura sorgulamadan ödeme yap dyince 112.5 tl borcunuz war diyor..
-
Muritcan bunu yazdı:
-----------------------------
hocam fatura gelmedi daha sadece ttnet fatura sorgulamadan ödeme yap dyince 112.5 tl borcunuz war diyor..
-----------------------------2 aylık fatura o
-
Bende geçen ay hattımı taşıdım fatura kesmemişler. 13 gün beleşe kullandık. Ama inş ilerde geçirmezler 2-3 katı :)
-
hocam nasıll 2 aylık oluyor ayrıntılı olarak söyleyebilir misin zahmet olmazsa ?
- valla hocam ttnet bu öncedende başıma çok geldi gerçi hepsi aynı da.. her türlü koyarlar yani :|