Ttnet Faturam Kendini Aşmış Galiba?
-
Hocam telefon faturası kullandınız da mı bu kadar geldi yoksa sadece interneti mi kullanıyorsunuz? Neden sorduma gelince geçen fatura yatırdık son fatura 27 mi 28 mi ne gelmiş. Anasını satıyım hiç kullanmıyoz bu kadar geliyor. Köyde babamlar kullanıyor aylık en fazla 20 lira veriyorlar Kullandıkları halde.
-
Kol sentırı ara bi sor öğren işin aslını nedir nedeğildir... Belki sen sınırsız dedin onlar bambaşka bi tarifeyede atmış olabilirler seni. TTnet bunun adı neyaptıklarına akıl sır ermez... Telefonu kapattırmak için gittik bizde ev sigortası istermisiniz diyor... Lan ben sizden yakamı kurtarmaya çalışıyorum ne sigortası? Kaldı ki telekomun sigorta yapması nederece anlamlı, kaldı ki telekomun sigorta sistemide kendisi gibi çalışıyorsa vay yaptıran o insanların haline...
-
Muritcan bunu yazdı:
-----------------------------
hocam nasıll 2 aylık oluyor ayrıntılı olarak söyleyebilir misin zahmet olmazsa ?
- valla hocam ttnet bu öncedende başıma çok geldi gerçi hepsi aynı da.. her türlü koyarlar yani :|
---------------------------fatura kesim tarihi değişim gösterir bölgelere göre sen en iyisi 4440375 i ara bir sor şuan 41 günlük bi kullanım söz konusu ama 41 günlük net limitsiz paketinde 112.50 tl ödeme saçma belki bağlantı ücretini taksitlendirmedin? (24 lira) oda eklendiyse rakam doğrudur aşağı yukarı.
ev telefonununda tarifesini değiştir ev avantaj tarifelerinden sana uygun olanına geç.
-
Muritcan bunu yazdı:
hocam fatura gelmedi daha sadece ttnet fatura sorgulamadan ödeme yap dyince 112.5 tl borcunuz war diyor..
-----------------------------tekrar anlatıyorum sınırsız dedğin paket netlimitsiz büyük ihtimalle... aylık ücreti 54.50 olması lazım.
Ayın 4 ünde geçtiğini varsayıyorum mart ayı için ödeyeceğin ücretler aylık erişim ücreti artı aylık kısmi erişim ücreti.
kısmi erişim ücreti abone olduğun tarihten aysonuna kadar alınan ücret oluyor.
yani ödeyeceğin fatura aylık erişim ücreti ( 55 tl ) + kısmi kullanım ücreti ( yaklaşık 50 tl ) = yaklaşık 105 tl
buna masrafları da kat bağlantı taksiti vb. herneyse faturanı buraya koy derken onu kastetmiştim orda ayrıntısı ile var ttnette ödeme yaptığın yerde faturalarına da bakabiliyorsun
-
mescarine bunu yazdı:
Kol sentırı ara bi sor öğren işin aslını nedir nedeğildir... Belki sen sınırsız dedin onlar bambaşka bi tarifeyede atmış olabilirler seni. TTnet bunun adı neyaptıklarına akıl sır ermez... Telefonu kapattırmak için gittik bizde ev sigortası istermisiniz diyor... Lan ben sizden yakamı kurtarmaya çalışıyorum ne sigortası? Kaldı ki telekomun sigorta yapması nederece anlamlı, kaldı ki telekomun sigorta sistemide kendisi gibi çalışıyorsa vay yaptıran o insanların haline...
-----------------------------ergo sigortayla yapılmış bir anlaşma o 12 ay ev telefonunu kullanıcam diye taahüt ver (ev avantaj tarifesi) 1 yıl boyunca evin yangın,hırsızlık,infilak,dahili su basması ve yıldırım durumlarına karşı güvence altına alınıyor ücretsizdir bu sigorta ve 5000 tlye varan teminat bedeli alabilirsin sigorta şirketinden
-
en yakın ttnet şubesine molotof kokteyili atabilirsin anca böle kendıne gelirsin
-
Bildiğim kadarıyla artık fatura aşımını sabitlediler. Sınırlı paketlerde, tarifeni ne kadar geçersen geç maximum 79Lira fatura geliyor. O yüzden sınır aşımıyla ilgili bir problem olacağını zannetmiyorum. En yakın telekom merkezine uğra derim. Daha sağlıklı bilgi alırsın
-
@herkese: tamam hocam aradım 4440375i sordum şimdicik şöyle oluyor geçen ay ile bu ayın faturasını tek seferde yollamışlar! ne gerek var dedim? bana böyle birşey söylemediniz arayıp bi sorun önce iki faturayı birden ödeyebilir misin diye falan beni yetkili birine bağladı çok bağırdığımı görünce kız adam bi sürü şey söyledi kusura bakmayınmış şöyleymiş böyleymiş tamam dedim uzatmayın 55 tek veririm bu ay diğeri sonra ki aya kalsın + 1kuruş faiz geldi mi mahkemeye veririm dedim ben iki faturayı birden yollicaksınız diye birşey imzalamadım dedim ben sertleştikçe adam müşteri memnuniyetini korumak için daha nazikleşti :)) V.s ödeyecez her türlü ne yapalım :S teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için sizde olmasaydınız içimi kime dökecektim? valla ölürdüm giderdm :D
adamgibi bunu yazdı:
en yakın ttnet şubesine molotof kokteyili atabilirsin anca böle kendıne gelirsin
-----------------------------hocam güzel fikir yalnız molotof nasıl yapılır bilgim yok varmı bilen hocam :D