TTNET Hızım Ölü Bu Kadar
-
Hocam FiberAlt yapı yoksa telekomun alt yapısını kullanıyor zaten öyle ikinci
bi hat çekme olayı yok sabit numaranıda istersen süperonline'a taşıyabiliyosun
sitesinde tonla kampanya açıklama vs var
Benim oturduğum yerde fiberalt yapı var direk fiberden alıyorum neti
sabit telefona felan gerek yok
-
tamam hocam teşekkürler, daha 1 yıl ttnet deyim bakalım 1 yılda neler değişece... umarım şu internette adam gibi alternatifler çıkar rekabet artar da ttnet zor
duruma düşer. aslına ttnet kullananların çoğu şikayetçi, adam gibi bi örgütlenme olsaydı bak devlet nasıl müdalahe ederdi bu duruma.. gezideki
duyarlılğı keşke her alana yayabilsek, o zaman sömürülmeyen, demokratik, sosyal bir devlet olabilirdik.. ama insanlarımız ses çıkarmadıkça daha
doğrusu birlik olmadıkça böyle kompradorlar da binerler garibanın üzerine..
unbalanced tarafından 31/Tem/13 04:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Sserkan bunu yazdı
Götü boklu metronet'in hizmeti bile bu ttnetten daha iyiydi 2 yıl sorunsuz kullandım
Sonra daha iyi olan süperonlineye geçtim
2 Kuruş fazla ver superonline'a geç derim hocam

Vardıda almadıkmı? ttnet e el mahkum.
-
Sserkan bunu yazdı
Götü boklu metronet'in hizmeti bile bu ttnetten daha iyiydi 2 yıl sorunsuz kullandım

Değerler gayet iyi,
Hat bilgilerini ve ayda toplam kaç para(firmanın aldığı aylık tüm para miktarı) ödediğini yorum olarak bilgilendirirsen biz de bu firmaya geçebiliriz.
-
TTNET yüzünden kanser olacam artık hıyarlar bakmıyorlar arıza kayıdı oluşturuyorlar sürekli çözüme yönelik birşey değil. Sikayetvar.com sürek karalıyorum bunlar tak etti artık canıma.Bu TTNET sorunları için web site açsam bana karşı dava açabilirlermi. İsmini kullandığım için vs. ?
-
Hocam umarım kızmassın ama suanki download halim :)

-
Hocam içim eride be niye gösterdin şimdi bak daha çok kızdım TTNET'e küfür edecem artık müşteri hizmetlerine çözüm bulamıyorlar ki.
-
müşteri hizmetleri de adsl hizmetleri kadar dandik.. 5 haziran günü interneti açınca dedi ki akkyi aştınız hız 3mbps'ye düşürldü.. Aşmadığıma yüzde binbeşyüz eminim.. aradım dedim böyle böyle hayatımda hiç geçmedim ben dedim, uyarı amaçlıdır o dedi , halbuki hızımın 3'e düştüğünü söyledim, siz fiber 20 kullanıcısısınız sizi ilgili yere yönlendiriyorum dedi.. 2 günde bir aradım yok.. diyorum hem hızım boş yere 3'e düşürüldü, hem 20'mişim 1,5-2 senedir 8'i zor görüyorum, birbirnizden haberiniz yok, biriniz tarifeniz 8mbit diyor biriniz 20 diyor... o kadar aradıktan sonra düzelttiler ama hızım 12'yi geçmiyor... ah keşke superonline'ın burada altyapısı olsaydı gözüm kapalı geçerdim...
-

BU NEDİR ANASINI AVRADINI YAHU. AKK 'de dolmuş ve ölümden beter fiber'e geçelim diye ttnetin bir ibneliğimi bu ? hiç böyle olmazdı. -
Sserkan bunu yazdı

aylık kaç para bu hizmet?