folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TTNET Hızım Ölü Bu Kadar

TTNET Hızım Ölü Bu Kadar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Hocam FiberAlt yapı yoksa telekomun alt yapısını kullanıyor zaten öyle ikinci

bi hat çekme olayı yok sabit numaranıda istersen süperonline'a taşıyabiliyosun

sitesinde tonla kampanya açıklama vs var 

Benim oturduğum yerde fiberalt yapı var direk fiberden alıyorum neti 

sabit telefona felan gerek yok 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tamam hocam teşekkürler, daha 1 yıl ttnet deyim bakalım 1 yılda neler değişece... umarım şu internette adam gibi alternatifler çıkar rekabet artar da ttnet zor

duruma düşer. aslına ttnet kullananların çoğu şikayetçi, adam gibi bi örgütlenme olsaydı bak devlet nasıl müdalahe ederdi bu duruma.. gezideki

duyarlılğı keşke her alana yayabilsek, o zaman sömürülmeyen, demokratik, sosyal bir devlet olabilirdik.. ama insanlarımız ses çıkarmadıkça daha

doğrusu birlik olmadıkça böyle kompradorlar da binerler garibanın üzerine.. 

unbalanced tarafından 31/Tem/13 04:41 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Götü boklu metronet'in hizmeti bile bu ttnetten daha iyiydi 2 yıl sorunsuz kullandım 

Sonra daha iyi olan süperonlineye geçtim

2 Kuruş fazla ver superonline'a  geç derim  hocam 

Vardıda almadıkmı? ttnet e el mahkum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Götü boklu metronet'in hizmeti bile bu ttnetten daha iyiydi 2 yıl sorunsuz kullandım 

Değerler gayet iyi,

Hat bilgilerini ve ayda toplam kaç para(firmanın aldığı aylık tüm para miktarı) ödediğini yorum olarak bilgilendirirsen biz de bu firmaya geçebiliriz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

TTNET yüzünden kanser olacam artık hıyarlar bakmıyorlar arıza kayıdı oluşturuyorlar sürekli çözüme yönelik birşey değil. Sikayetvar.com sürek karalıyorum bunlar tak etti artık canıma.Bu TTNET sorunları için web site açsam bana karşı dava açabilirlermi. İsmini kullandığım için vs. ?

www.ttnetpismanliktir.com

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Hocam umarım kızmassın ama suanki download halim :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam içim eride be niye gösterdin şimdi bak daha çok kızdım TTNET'e küfür edecem artık müşteri hizmetlerine çözüm bulamıyorlar ki.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

müşteri hizmetleri de adsl hizmetleri kadar dandik.. 5 haziran günü interneti açınca dedi ki akkyi aştınız hız 3mbps'ye düşürldü.. Aşmadığıma yüzde binbeşyüz eminim.. aradım dedim böyle böyle hayatımda hiç geçmedim ben dedim, uyarı amaçlıdır o dedi , halbuki hızımın 3'e düştüğünü söyledim, siz fiber 20 kullanıcısısınız sizi ilgili yere yönlendiriyorum dedi.. 2 günde bir aradım yok.. diyorum hem hızım boş yere 3'e düşürüldü, hem 20'mişim 1,5-2 senedir 8'i zor görüyorum, birbirnizden haberiniz yok, biriniz tarifeniz 8mbit diyor biriniz 20 diyor... o kadar aradıktan sonra düzelttiler ama hızım 12'yi geçmiyor... ah keşke superonline'ın burada altyapısı olsaydı gözüm kapalı geçerdim...

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

http://www.speedtest.net/result/2911624930.png

BU NEDİR ANASINI AVRADINI YAHU. AKK 'de dolmuş ve ölümden beter fiber'e geçelim diye ttnetin bir ibneliğimi bu ? hiç böyle olmazdı.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

aylık kaç para bu hizmet?

Toplam Hit: 3280 Toplam Mesaj: 28