Ttnet İn Bugun Gazetelere Verdiği Reklam ""Avrupada En Hızlı Türkiye""
-
Avrupada en hızlı Türkiye başka hızlı yok!
avrupanın adsl abonesi en hızlı artan ülkesi türkiye ,beş milyon abone
-Türkiye deki internet sistemi ; Türk Telekomun görüntü ve ses transferini sağlayan data şebekeleri,113.000km lik fiber optik kablo ağı ve 157GBPS lik yurt dışı internet çıkışı üzerinden çalışıyor
-Size ADSL teknolojilerini ulaştıran ,internet servis sağlayıcılarının duyduğu alt yapı imkanlarını da Türk telekom sunuyor ,Bu güne kadar yapılan ve hala devam eden dev yatırımlarla internet hızla hızlanıyor ,
-Çok ama ÇOOK yakın bir tarihde VDSL2 ' nin de hizmete girmesiyle Türkiye internet hızı Avrupa standartlarının üstüne çıkıyor.
Ne mutlu bize (türkiyenin telekominasyon devi türktelekom )
------------
şimdik yorum olarak rapid in bile 2XX gb çıkışı var biz ülke olarak 150gb kullanıos garip deilmi =) + olarak dan vdsl gelirse benim evim merkeze uzak eğer indirme hızım bi düşsün :D süründürürüm onlari :P
-
Kime sorsam internetin yavaşlağından söz ediyor + olarak sitedeki anketide göz önüne alırsak netin ne kadar hızlı olduğunu anlayabiliriz :D komple ben :D
-
vdsl2 gelsin bakalım kaç BİN ytl olucak
bu arada
quiknet fln yayılmaya başladı bilginize :P
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
Kime sorsam internetin yavaşlağından söz ediyor + olarak sitedeki anketide göz önüne alırsak netin ne kadar hızlı olduğunu anlayabiliriz :D komple ben :D
-----------------------------bende bende :D
-
vdsl in o kadar pahalı olacağını sanmıyorum fiyatlar 4mb artmıyor nasıl ilk adsl 256 olarak çıktı onun gibi en düşük hız bu sefer 4mb olur heralde
-
türktelekoma kafam girsin
-

ne kadar çok kullandıysam bunu
google görseller bölümden snnyk diye aratınca ilk bu çıkıyo :D aferim bana -
bi sınırsıza geçiyim ozaman hızı batsın isterse 10 kb ile indirsin :D
-
fiyatlarla ilgili bişi yazıyormu
-
Ee ülkede yaşayan insanların %90'ı yurtdışına çıkmamış insanlar olunca bilmediğimiz yerleri örnek veriyorlar : )
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
bi sınırsıza geçiyim ozaman hızı batsın isterse 10 kb ile indirsin :D
-----------------------------Öyle deme hoja bende 1024 sınırsız var 100 kb la indiriyo ortalama yinede uyuz oluyom aylık downloadım da ortalama 80 gb rekorum 120 gb :)