Ttnet İn Bugun Gazetelere Verdiği Reklam ""Avrupada En Hızlı Türkiye""
-
avrupada yasiyorum....=) 100mb lik internet kullaniyorum==))))turkiye ve avrupaya butun ev telefonlari bedava sinirsiz internet sorf 700 tane kanal kapasitesine sahip decoder hediyesi=)) 34.90 euro aylik odemem=)
-
ummeti_bela bunu yazdı:
-----------------------------
avrupada yasiyorum....=) 100mb lik internet kullaniyorum==))))turkiye ve avrupaya butun ev telefonlari bedava sinirsiz internet sorf 700 tane kanal kapasitesine sahip decoder hediyesi=)) 34.90 euro aylik odemem=)
-----------------------------dai sizin ordan buraya bi kablo çeksek nasıl olur :| TTNET 1024 sınırsız kullanıom buraya attığım program film artık daha fecisi rapidde dosya boyutum 100 gb a dayandı 25 le 28 arası upload ediom sınırsıza geçsenizde 10 kb indirsin isterse demeyin falla küfr edersiniz sonra ^^ ben sörf yaparken bile geç girio diye sinir oluyorum :S
-
Yalanıncının ben:D:D:D:D:D:D::D
-
okadar para verdikten sonra zaten herzaman en hızlı internete sahip olabilirsin. dosersin canagı uydudan aglatırsın anasını. bakır telden vdsl2 itelemeye calısan bi zihniyet olabilirmi, senin altyapın daha 1mb uzerinden memleketi kaldıramıyor ne vdsl2 si ne hızı. 2 milyon uyeyi kaldırabilecek altyapıya 4 milyon uye alıpta hizmet vermeye kalkarsan, iste boyle ne anan kalır ne bacın. saniye basına yediginiz kufurun haddi hesabı olmaz.
Toplam Hit: 5844 Toplam Mesaj: 25