TTNET İndirim Yapmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Engelli Başvurusu ile superonline tahaütsüz 39 tl 8 tl damga vergisi ücreti telekomdan da 12 tl sabit ücretli telefon hatti bana gelecek 51 tl bir yalan olmaz ise

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam hattı kapattırıp 1 ay sonra kampanya ile tekrar alabilirsiniz diye düşünüyorum, tabi sizin için sorun olmayacaksa :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı

telefonla kapatılabiliyor mu? eskiden telekomun ana binasına gidip dilekçe veriliyordu

Hala dilekçe ile kapanış alıyorlar.

Online işlem merkezinden kapatma başvurusu yapın, size kesin dönüş yaparlar.

En kötü benim gibi 6 ay %50 indirim alırsınız :)

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek

istanbulda olanlar turkcell superonline adsl limitsiz 8 mphz ye kadar,50 gb adil kullanım kotası, 2 yıl sabit ücretli 34.90 tl ye ayarlayabilirim.isteyenler pm ile ile cep nolarını iletsin geri döneyim

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    pillibebek bunu yazdı

istanbulda olanlar turkcell superonline adsl limitsiz 8 mphz ye kadar,50 gb adil kullanım kotası, 2 yıl sabit ücretli 34.90 tl ye ayarlayabilirim.isteyenler pm ile ile cep nolarını iletsin geri döneyim

superonline çalışanımısın ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    Chip bunu yazdı
    pillibebek bunu yazdı

superonline çalışanımısın ?

Hayır Turkcell calısanıyım

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

En kesin yol;

"öyle mi? tamam hem telefon hattımı hem de internet bağlantımı derhal kapatın" demektir.

karalı davranırsanız köpek gibi gelirler kapınıza. aveada aynı şeyi yaptım, falanca tarifeye geçişiniz kapalı sizi alamıyoruz o tarifeye dediler, ben de, yeni abone olanlar benim kadar konuşacak, ben 10 senedir aboneyim yeni abonelerden daha fazla ödeyecem öyle mi? derhal kapatın bu hattı hemen türksele geçiyorum dedim, istediğim tarifeye geçişim 0,5 dakika sürdü...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    pillibebek bunu yazdı

sen yetkili bir abiye benziyorsn :)))

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

evet ttneti aradım direkt kapattıraıcm diyince hemen nedenini öğrenebilirmiyim diye sordu

bende şimdiye kadar soktukları kazıkları söyleyince 3-5 kampanya sıraladı

birtanesi eğer 24 ay tahaddüt veririsem 8 ay %50 indirim geri kalan 16 ay şu eski tarife devam

yada ilk 2 ay ücretsiz geri kalan 10 ay aylık 47 lira 

diğer telefon+ internettende bahsetti ama onlar telefonadn yapılamıyormuş.düşüneyim dedim kapattım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı

evet ttneti aradım direkt kapattıraıcm diyince hemen nedenini öğrenebilirmiyim diye sordu

bende şimdiye kadar soktukları kazıkları söyleyince 3-5 kampanya sıraladı

birtanesi eğer 24 ay tahaddüt veririsem 8 ay %50 indirim geri kalan 16 ay şu eski tarife devam

yada ilk 2 ay ücretsiz geri kalan 10 ay aylık 47 lira 

diğer telefon+ internettende bahsetti ama onlar telefonadn yapılamıyormuş.düşüneyim dedim kapattım

bunu mu denesek acaba :D 

.
Toplam Hit: 3953 Toplam Mesaj: 38