TTNET İndirim Yapmıyor
-
Engelli Başvurusu ile superonline tahaütsüz 39 tl 8 tl damga vergisi ücreti telekomdan da 12 tl sabit ücretli telefon hatti bana gelecek 51 tl bir yalan olmaz ise
-
Hocam hattı kapattırıp 1 ay sonra kampanya ile tekrar alabilirsiniz diye düşünüyorum, tabi sizin için sorun olmayacaksa :P
-
jayde bunu yazdı
telefonla kapatılabiliyor mu? eskiden telekomun ana binasına gidip dilekçe veriliyordu
Hala dilekçe ile kapanış alıyorlar.
Online işlem merkezinden kapatma başvurusu yapın, size kesin dönüş yaparlar.
En kötü benim gibi 6 ay %50 indirim alırsınız :)
-
istanbulda olanlar turkcell superonline adsl limitsiz 8 mphz ye kadar,50 gb adil kullanım kotası, 2 yıl sabit ücretli 34.90 tl ye ayarlayabilirim.isteyenler pm ile ile cep nolarını iletsin geri döneyim
-
pillibebek bunu yazdı
istanbulda olanlar turkcell superonline adsl limitsiz 8 mphz ye kadar,50 gb adil kullanım kotası, 2 yıl sabit ücretli 34.90 tl ye ayarlayabilirim.isteyenler pm ile ile cep nolarını iletsin geri döneyim
superonline çalışanımısın ?
-
Chip bunu yazdıpillibebek bunu yazdı
superonline çalışanımısın ?
Hayır Turkcell calısanıyım
-
En kesin yol;
"öyle mi? tamam hem telefon hattımı hem de internet bağlantımı derhal kapatın" demektir.
karalı davranırsanız köpek gibi gelirler kapınıza. aveada aynı şeyi yaptım, falanca tarifeye geçişiniz kapalı sizi alamıyoruz o tarifeye dediler, ben de, yeni abone olanlar benim kadar konuşacak, ben 10 senedir aboneyim yeni abonelerden daha fazla ödeyecem öyle mi? derhal kapatın bu hattı hemen türksele geçiyorum dedim, istediğim tarifeye geçişim 0,5 dakika sürdü...
-
pillibebek bunu yazdı
sen yetkili bir abiye benziyorsn :))) -
evet ttneti aradım direkt kapattıraıcm diyince hemen nedenini öğrenebilirmiyim diye sordu
bende şimdiye kadar soktukları kazıkları söyleyince 3-5 kampanya sıraladı
birtanesi eğer 24 ay tahaddüt veririsem 8 ay %50 indirim geri kalan 16 ay şu eski tarife devam
yada ilk 2 ay ücretsiz geri kalan 10 ay aylık 47 lira
diğer telefon+ internettende bahsetti ama onlar telefonadn yapılamıyormuş.düşüneyim dedim kapattım
-
jayde bunu yazdı
evet ttneti aradım direkt kapattıraıcm diyince hemen nedenini öğrenebilirmiyim diye sordu
bende şimdiye kadar soktukları kazıkları söyleyince 3-5 kampanya sıraladı
birtanesi eğer 24 ay tahaddüt veririsem 8 ay %50 indirim geri kalan 16 ay şu eski tarife devam
yada ilk 2 ay ücretsiz geri kalan 10 ay aylık 47 lira
diğer telefon+ internettende bahsetti ama onlar telefonadn yapılamıyormuş.düşüneyim dedim kapattım
bunu mu denesek acaba :D