TTNET İndirim Yapmıyor
-
nessaj bunu yazdı
ibnetörler
benim internetim 3 aydır 3 mbit, aq şeyi bi kere indi bir daha yukarı çıkramadılar,
ibnelerin müşteri temsilcileriyle görüşmek istiyorum, yarım saat yok ona basın yok buna basın deli edilyolar adamı oçlar.
her ay 60 lira olsaı gereken fatura bazen 65 lira bazen 70 lira kafalarına göre artırıp azaltıyolar.
superonlinea geçicem.
Silahşör=İbnetör.. Değişik Olmuş Beğendim.. :)
Valla Ben Şimdilik WIN İle Bağlıyım Hayata.. Değiştirecem Yakında Ama...
-
kapatıyorum bu ay sonunda interneti bende wireless ile devam
kapatıyorum derken : neden kapatıyorsunuz beyfendi diyen müşteri hizmetlerindeki o bayana bağırarak yeter artık soyduğunuzzzzzzzzzzzzz biz indirim bekledikçe zam üstüne zam yaptınız.
-
Konu gizli olmasa ana bacı kayardımda. Lan yeni hat açtıranlar sade hat(15TL) kullanabiliyorlar. 4 yıllık aboneyim bana sade hatta geçiş kapalı diyorlar ya. Şimdi bu mantık şu oluyor. Siz 4 yıldır zaten ödüyorsunuz o parayı e ozaman niye daha az para alayım ki senden! Ulan bu adamlara bir tane alternatif olsa gram durmam ya. Ah ulan ah.
DrKill tarafından 06/Oca/13 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
nessaj bunu yazdı
ibnetörler
benim internetim 3 aydır 3 mbit, aq şeyi bi kere indi bir daha yukarı çıkramadılar,
ibnelerin müşteri temsilcileriyle görüşmek istiyorum, yarım saat yok ona basın yok buna basın deli edilyolar adamı oçlar.
her ay 60 lira olsaı gereken fatura bazen 65 lira bazen 70 lira kafalarına göre artırıp azaltıyolar.
superonlinea geçicem.
lo bendede oyle onu gecen sordum. 1 yıl tahattütlüydü netimiz, tahattutu bitmiş.Dedim ''ne bu boyle fatura fazla geliyo ?'' tahattutunuz bittiği için bilmem ne kullanım bedelimi bişeyimi +15 ekleniyormus. tekrar tahattut vermen gerekliymiş 62 lira olan fatura 70 falan geliyo yani anlıcağın nerden mikceklerini biliyo adamlar bende ogrenciyim tahattut veremedim yaza evden cıkacam e zevk almaya bakıyorum...
-
kardeş işin aslıda gerçe olan bir urum var ortada BDK diye o bilgi iletişimind eüst kurul bu sebepten bazı şeyler engellenemiyor durdurmuyolar nasılsa para geliyor diye. ben size söylüyüm indirim ancak talep artık azaldığında gelir! adsl gibi internet ızını dünyada kaç ülke kotalı artı bilmem ka. mbit e kadar kullanıyo kaçının indirim miktarı durduruluyo ?
neyse sen ne yap biliosunmu en yakın türk telekom müdürlüğüne git TTNET bölümüne gir internetimi iptal edeceğim de o zaman internete indirim yaparlar.
-
üniversite öğrencileri size bi haberim var. bilen bilir çıkıpta ben biliyom zati demesin ama çoğu bilmez. özellikle odtu yü kınayan çakma üni lerin birinde değilseniz eduroam vardır mutlaka. Okula kampüse sıfır bir ev tutun kablosuz yüksek hızlı netin keyfini çıkarın. öyleki özellikle geceleri internet bağlantı hızınız kablosuz ağ bağlantı hızınız oluyor. Normalde genelde 5 mbit denda az olmaz zira fiberden veriyorlar. Ben birkaç ay sonra çanakkaleye gideceğim anafartalar yerleşkesine sıfır ev tutup bedava nete gireceğim cünkü üniversite öğrencisiyim. Bana eduroam kullanıcı adı ve şifresi verdiler. Deli bir iş. üstelik şifre global. Herhangi bir üniden alıca avrupanın tüm ünilerinde çalışıyor. Giresundayım ve deneyemememin tek nedeni dizüstü bilgisayarımı taşıyamamam. Birde eduroam la beraber çalışacak harici ap bulursam ohh mis suyundan da suyundanda.
-
hocam ben geçen ttnet gittim 39 limitsiz tarife varmış tahattsüz sadece 9 ay yapabiliyoruz dediler benim 1 tane borcum var die olmadı borcumu bitirip hemen yaptıracam.