folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet Logları Hakkında

Ttnet Logları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

belki de bu adamlar neye göre yakalanıyo onu anlamak istedin :D neyse osi katmanlarını incele sen :P

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

chelishky bunu yazdı:
    http://www.sertaccem.net/mac-spoofing.cem
    güzel döküman

bu arada senin uzantı ne zaman cem oldu :D

1 ay oldu olm nerenle bakıon siteye =)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    Addict bunu yazdı:

bir hack olayını nasıl öğrenmek istiyorsun sanırsam.bunun için osi katmanlarını incele çünkü bir datanın içinde nasıl

paketler bulunur hepsi orada yazar :) yani sen msnde bir "slm"  yazdığında ona ayrıca bikaç katmanda ekleme yapıldığını

göreceksin ;) dediğim gibi aradığın cevaplar osi katmanlarında :) mac adresi de ethernet kartına bi tane gelir yazılımsal

değişir ama arkadaşın dediği gibi sadece routerlar işletim sistemleri bu numarayı yer :) yani sen bi hack yapacaksan eğer

sana önereceğim en güvenli yol artık laptopunu alarak 3G bağlantı kurman ve heykırlık yapmandır :) tabi hattı alırken

sahte kimlik kullan :P

Heykırlık yapmak için sormuyorum nasıl hack yaparım yakalanmam da demedim yanlış anladın sanırım  :)  sadece bu log konusu kafama takıldı 

İnternetle ilgili herseyin kayıdı tutuluyor,buna pc+modem bilgileriniz dahil..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

şimdi hocam azcık ilgi alanıma giriyor bilgim ve karşılaştığım durumlar dahilinde bir iki bişey sana..

şimdi wireless hack'den sonra ister istemez log bırakmamak gerekiyor sonuçta airodump-ng yle tarama yaparken etraftaki kullanıcıların mac ve bağlı oldukları modemi görüyosun..

mac değiştirdikten sonra modemin arayüzünde bile yeni mac adresin gözüküyor.. bu durumda telekomla olan bağın sadece modem olduğuna göre bence kaydetmesi çok güç kayıt ediyosa bile modemde senin yeni değiştiğin mac görünüyor.. (bence) 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

mac adresini nasıl kaydetsin ya yapmayın bunu yapmayın bunu.

bence ttnet
    gelen telefon hattının numarasını      ,       tarih      ,       saat      ,       o numaraya o anda atadığı ip adresi 
    bilgilerini tutuyordur ki bunlar bile sizi bulmak için yeterli.

kaçak wireless kullanıyosanız belki modem kayıt ediyordur mac adreslerini. arayüze girersiniz, logları sileriniz.
    yada mac adresinizi değiştrin.

hem nesi varda mac adresinden bulunurum diye korkuyonuz ki? mac adresini bilen birisi sizin adresinizi nerden bulcak? 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:

bence ttnet
    gelen telefon hattının numarasını      ,       tarih      ,       saat      ,       o numaraya o anda atadığı ip adresi 

kaçak wireless kullanıyosanız belki modem kayıt ediyordur mac adreslerini. arayüze girersiniz, logları sileriniz.

hem nesi varda mac adresinden bulunurum diye korkuyonuz ki? mac adresini bilen birisi sizin adresinizi nerden bulcak? 

aklıma birşey  takıldı, şimdi bütün silinen veriler tekrar geri getirilebiliyor, yane hiçbir şey siliniemez. peki routerda silinen loglar da geri getirilemez mi ? veya bir siteyi rootladiniz diyelim. sonra loglari sildiniz, daha sonra bu silnen loglar ortaya çikartilamazmı.

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı:

bence ttnet

nasıl yeterli yeterlifilan değil kaçkişi modemime şifre koymamıştımwirellesten bağlanıp yapmışlar diye ifade verip yırtıyor birdava açıldığında hatta yırtanlardan biri de bir üniverstenin öğretim üyesiydi adam başka öğretim üyesine küfür ediyor :D  bu ifadeyi kullanıyor
    aynı mac adresiyle tekrar nete bağlandığında telekomda gözükmeyecek mi omac adresi oac adresiyle bu ip ye bağlanmış bu ip kiini bunun koş peşine :D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

nasıl yeterli? yeterli filan değil. kaç kişi "modemime şifre koymamıştım, wirelles
    sten bağlanıp yapmışlar" diye ifade verip yırtıyor. bir dava açıldığında (hatta yırtanlardan biri de bir üniverstenin öğretim üyesiydi, adam başka öğretim üyesine küfür ediyor :D)  bu ifadeyi kullanıyor.
    aynı mac adresiyle tekrar nete bağlandığında telekomda gözükmeyecek mi o mac adresi? o mac adresiyle bu ipye bağlanmış bu ip kiini bunun koş peşine :D

"modemime bağlanıp yapmışlar" denildiğine göre mac adresiyle bulunmayla ilgili bir durum söz konusu değil.
    olayın yapıldığı tarih bellidir, saat bellidir, yapan kişinin(bir foruma mesaj yazıldıysa örneğin) ip adresi bellidir.
    tarih saat ip bilgisinin yanında ttnet'te telefonda tutuluyordur dedim.telefon numarası tarih,saat ve ip'yi bildikten bariz bi şekilde bulunur.

telefon numarasından o öğretim görevliside bulunur.adamda modemime şifre koymadım diye yırtar. mac'la alakalı bişi göremedim bu dediğinde :/

Allura bunu yazdı:

hiç birş şey silinemez demek ne kadar doğrudur tartışılır gerçi.
    siteyi rootladığın zaman logları silersin, sonra server'ın geridönüşüm kutusundan da silersin :P
    gerçi router'ın içinde geri getirilirmi bilemem.olanaksız değil tabi.güzel bi noktaya değinmişsin. 

hacking işlerinizi internet kafelerden yapın :P kamerası olmasın. olursada gözükmeyin kameralara. :D :D

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

modem den herkes gibi pppoe  kullanırsan adsl bağlantı ayarlarında hem modemin mac adresi hemde bağlanan  pc'lerin mac adresi telekomdaki loglarda 3 ay boyunca saklanıyor. ama bağlantıyı pppoa kurarsan sadece modemin mac adresi kaydediliyor. pppoe ile bağlandığın zaman lan dan bağlanmış gibi internete bağlanıyorsun ama pppoa kullanırsan direk atm denilen sistem üzerinden bağlantı kuruluyor ve pc nin mac adresine ulaşamıyor.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
Toplam Hit: 4661 Toplam Mesaj: 30