Ttnet Ne Yapmaya Çalışıyor ?
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
:D:D:D:D ahah hocam başka bi açıklaması yok yani ne yapalım
-----------------------------
şimdi TTNET'e bir şey söylerdim de neyse anladınız siz onu
üzülme, içimden bi his yarın, bize olanın sana da olacağını söyledi. :D -
.
-
Turkcell superonline yüzünden.
-
FCN bunu yazdı:
ttnet robin hood'luğa özendi galiba. benimde sürekli max hızda kullandıgım internet bugun sürünüyor. bende acaba neden diyodum belli oldu :D
----------------------------- -
Dünyanın en hızlı interneti Türkiye'de oluyormuş ama sitelere erişim engelliymiş. sadece hız testi yapıp hey yavrum heyy! diyormuşuz.nasıl fikir ama.. hehehehe!
-
bugün bende şaşırdım.. hakkten 700 'le çekiyrum.. idm 750'ye çıktı.. şaşkınım donup kaldım. :)
-
biri net olsun türknet olsun diğer şirketler olsun ,müşterileri arayıp kendi paketlerınden ve internet hızının garantısını verıyorlar.bunu duyan ve bilen ttnet netlimitsiz hızlarını sonuna kadar veryor .
kanımca drum bundan ıbaret
-
benim turk nette 3-4 mbitte sürünürdü ama 2 gündür 7-8 mbiti görüyoruz aman nazar değmesin.. :)
-
Arkadaşlar konuyu açıklayayım.Aynısı benimde başıma geldi 3 mbit olan netim 3 aydır falan 8 mbit in sınırlarını zorluyor sebebi ise ttnetin iptivibu olayına geçmiş olmasıdır.Bu hizmeti verebilmek için yani tivibu'yu televizyonda kullanabilmeniz için bağlantı hızını yükseltmesi gerekiyordu ve bu sebeple özellikle şehir merkezlerinde heryeri kazdılar,hatları yenilediler.Artık bir çok yerde 8mbit tam hızında verilebiliyor.Zamanla daha da iyi olur heralde.Bende çok çektim ttnetten ama durum iyi gözüküyor şuan için.
-
idm 940 kb ile çekiyo allah bozmasın. :)