folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet Ne Yapmaya Çalışıyor ?

Ttnet Ne Yapmaya Çalışıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

bugün bende şaşırdım.. hakkten 700 'le çekiyrum.. idm 750'ye çıktı.. şaşkınım donup kaldım. :)

benim idm şuan 60 fena sövüyorum .

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

aha valllaahi benimki de 6 mbite çıkmış

düzenleme : salağın sevindiği hıza bak diyebilirsiniz ama senelerdir ne çektiğimi bilmiyorsunuz :D

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Benım hızım 2 mbitti hadi eyv diyoduk şuan 1 mbit. Sınırsız 8 mbite kadar tarifem. Tam 14 kez görüştüm müşteri hizmetleriyle teknik servisle.

En son olararak 5 aydır kullandığım hızımı istiyorum 2 mbit verin başka birşey istemiyorum yalvarıyorum filan dedim hattaki adam bölge müdürlüğüne yazılı başvuru yapın biz çözemiyoruz dedi açık açık. 

Yazılı başvuru yapsam ne değişcek merak ediyorum , 5 ay 2 mbit kullandım şuan bana teknik servis altyapınız 2 mbiti desteklemiyor diyor . Ulan her yere yatırım yapıyorlarda bize yatırdıklarını geri mi söküyolar , vallahi yeter ya .

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Netlimitsiz çıktığından beri 7.3 olarak kullanıyorum.

Bir ara 1 mb'e düşürdüler. 2 ay sürekli tartıştım müşteri hizmetleriyle yok hattınız kaldırmıyor diye ayak yaptılar.

Teknik servisi istedim evime kontrol yapsınlar gerekirse yeni hat çeksinler diye.

Teknik servis geldi, baktı senin evin terminalin dibinde bu hız çok yavaş dediler. O gün bugündur 7.3'ün altına inmedim.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

kavga ederek telefonda zorla 3.5 mb yapmıslardi sonra kendi kendine 5.50 mb olmsut simdi ilkkez 2 yldır kullanıyorum 7.59 mb gördüm vay amk diyesim qeldi ama kanımca yasakdan dolayı hızın yuksek kapatma der gibi qelior bana 

bir kere veren orospu olur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

valla bendede hiç olmadı hatta üye olurken uyarmışlardı sizin bulunduğunuz yere 1 mb den fazla hizmet genelde veremiyoruz 1 mb almanız daha doğru olur diye.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

RunAway bunu yazdı:

idm 940 kb ile çekiyo allah bozmasın. :)

-----------------------------zammanında çok çektim..

fuck the system!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bunu göstermesem iyiydi, bazılarının dudağı uçuklayabilir :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

Bunu göstermesem iyiydi, bazılarının dudağı uçuklayabilir :D

hattında sorun var 100 olmalıydı o (bok atmalıyım, bok atmalıyım ühühüüüü)

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sebep basit hacı.  bir arkadaşın dediği gibi, iptvbu verebilmek için, eski ATM tabanlı cihazlar değiştiriliyor ve ip tabanlı cihazlar kuruluyor.  santrale mesafesi uzak olan abonelerinde iptvbu alabilmesi için, outdoor lar kuruluyor yani santraller bir nebze daha yakına taşınıyor. eski alt yapılar yavaş yavaş değiştiriliyor. sıra sana gelmiş demekki :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 7116 Toplam Mesaj: 52