Ttnet Portları Kapatıyor
-
Superonline zaten başından veri portlar kapalı hizmet veriyor , arayıp telefonla açtırıyordun. Şimdi de ttnet yeni abonelere hat açarken bütün portları kapalı veriyormuş , açtırmak istiyorsan arayıp açtırıyormuşsun. Forum sitelerinde okudumbende , varmı böyle bir haber kaynak bilen duyan ?
-
nerde okuduğunu paylaşırmısın.?
Kısaca kaynak belirtirmisin.
-
-
HoLyCat bunu yazdı
adam zaten kaynak sormuş :F
varsa böyle bi durum arayıp açtırırsınız bi sıkıntı olmaz.
-
anarsistherif bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
adam zaten kaynak sormuş :F
varsa böyle bi durum arayıp açtırırsınız bi sıkıntı olmaz.
Bende hangi forumda okuduğunu merak ettim :)
-
Kapatma sebepleri ne :/ Portla çalışan her program için ayrı ayrı mı port açtırılıyor yani :|
-
Hocam UyduNet kullanıcısıyım. Bildiğim kadarıyla UyduNet de ezelden beri portları kapalı olarak veriyor. Ben şahsen ihtiyacım olan kapalı portları modemin menüsündeki Yönlendirme kısmından ayarlayarak kullanabiliyorum. Gerçi UyduNet modemlerinde 2 den fazla bilgisayar kullanacaksanız Router zorunluluğu var, belki ondan dolayı yapabiliyorumdur.
-
Oha len onla mı uğraşacağız counter Strike oynayacağız da ben serveri kurdum arkadaşlar bekliyor
27015 i açar mısın diye mi arayacağız ttneti :)
-
saçmalamyın arkadaşlar öyle birşey olamaz. Bazı kritik portları kapattığı olduğu ttnetin (spam sebebiyle smtp portu gibi.) Kendi başlarına iş yükü arttırırla boşuna. Düşünsene bu iş için TTnet müşteri hizmetlerine kaç bin kişi alınması lazım.
-
Onun yerine online hizmet sayfasına bir bölüm koysunlar isteyen istediği portu kapasın açsın. Güvenli internet diye bişey çıkardılar zaten onu isteyen aktif edebiliyor. Port kapama saçmalık olur.
-
ttneti bilmiyorum fakat süperonline kapalı evet.Telefon ile arayıp açtırman gerekiyor.