folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Portları Kapatıyor

Ttnet Portları Kapatıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

ttneti bilmiyorum fakat süperonline kapalı evet.Telefon ile arayıp açtırman gerekiyor.

+1 bunu bende duydum bi bakacam arayüze bende şimdi.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

IP telefon kurarken modem arayüzden açtık. Baktık hala sorun alıyoz hiç aklımıza gelmedi merkezden kapandığı. 2-3 saat uğraştıktan sonra tek sorun port olduğunu görünce dışarıdan portları kontrol edince anladık.

Aradık süperablamı, pişkin pişkin evet kapalı arayıp açtırmanız gerekiyor dediler. E ne naneye modem veriyorsunuz ozaman dedim cevap yok.

Böyle bir ülkedeyiz işte.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

yok öyle bişey normal dsl modemlere müdahale yok isteyen istediğini açar kapar

88.xxx.xxx.xxx gibi IP blokları spama komple girdiğinde 25. portlar seri kapatılır fakat 587 zaten hazır durumdadır.

bölgenin Fibernet şuan için bazı AVM lerde geçerli cihazın ttnetden verildiği markası tılgın modem olan yerlerde cihaza erişim yetkisi verilmez

ancak talep edilirse bridge mode a alınır müşteri arkasında istediği cihazı bağlayıp istediği portu açar kapatır.

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    DrKill bunu yazdı

saçmalamyın arkadaşlar öyle birşey olamaz. Bazı kritik portları kapattığı olduğu ttnetin (spam sebebiyle smtp portu gibi.) Kendi başlarına iş yükü arttırırla boşuna. Düşünsene bu iş için TTnet müşteri hizmetlerine kaç bin kişi alınması lazım.

acilan her port basina aylik 1 tl port kirasi isterlerse ? veya port acacaksan kurumsal uye olman gerekli gibi bir sey soyler se sasirma derim.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 2233 Toplam Mesaj: 15