Ttnet Teknik Servisi İle Aramda Geçen Konuşma
-
Yaklaşık 2 haftadır ping problemi yaşıyorum düzelir diye bekledim bişey olmayınca aradım ttnet müşteri hizmetlerini
+İyi günler ben xx nası yardımcı olabilirim
-İyi günler yaklaşık iki haftadır ping problemi yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
+Ping ??? Ha tamam download hızınız yavaş.
-Hayır download deil ping problemi yaşıyorum
+Tamam eren bey aynı şey oluyor. Hız problemi yaşıyorsunuz. Arıza kaydınızı oluşturuyorum size tekrar ulacağız
-Tamam teşekkürler
Aradan 5 dk geçer+İyi günler hız problemi ile ilgili arıza kaydı oluşturmuşsunuz lütfen tekrar ttnet den hız testi yaparmısınız
-Hız problemi yaşamıyorum pingim yüksek.
+Ping mi nereye ping atıyorsunuz ?
-Google a atıyorum facebook a atıyorum serverı sağlam heryere atıyrorum sonuç hep 250ms.
+Anladım siz hız testini yapın
-Tamam yapıyım da ping im yüksek diyorum
+Tamam siz yapın
-Tamam yapıyım aq. İndirme hızı 2mb yükleme hızı 0.5 mb
+Eren bey indirme hızıyla yükleme hızı aynı şey
-Hay ben senin gini teknik servisin a.q biri download biri upload ne dion sen aq. Ping düşük diom hız testi yaptırıon hız testi yapıom download la upload aynı şey dion ne sikime oturuon orada.
+Eren bey internet hızınızda problem yok online oyun oynuyorsanız ping sorunu herkzde var sadece sizde değil
-Lan 2 hafta önce normaldi diyorum illa sövdürecen bana. Malmısın kadın? Herkezde aynı problem var nedemek düdük madem bibok yapmıycan niye oturuyosun orada.
+İyi günler dileriz eren bey
-( İyi bi sövdüm burada)
Sonra kapattı telefonu bu ne sikim iş aq ? -
benimde ping 170 lerde arayıp söyleyemeyi 1 haftadır düşünüayordum şunu okuduktan sonra daha aramam
son 1 aydır böyle
-
Twitter'daki destek ekipleri daha iyi yardımcı oluyor, orayı deneyin.
-
+Eren bey indirme hızıyla yükleme hızı aynı şey
--------------
Türkiyemızın kalitesi ; susuyorum ..
dipnot: ping filan ne oldugunu anlamam bılgı sahıbı olmayıda ısterım ama herıfın bu dedıgı ne bılım tam bı angutluk ornegı ya download ile upload'a aynı seyler demek . vay amıssını ya ..
-
harbi mal bunlar galiba benim pingte yüksek nasıl ping atabiliriz google ya
-
bu aralar bi hayli yuksek pingler var sanırım genelde, sebebini acıklayabılecek bı teknık destek goremedım ben de. bi boka yaramayan bılgılerı bılırler anca ama iyi saymışsın hoca hakediyolar
-
bu ping ne bahsedin lütfen bende itunes'den ping atıyorum ama bupingle o ping farklı sanırım
-
74.125.77.147 cevabı: bayt=32 süre=51ms TTL=54
74.125.77.147 cevabı: bayt=32 süre=51ms TTL=54 -
@Antikilller
başlat/çalıştır/cmd/ ping google.com
Ping nedir bilmeyenler için;
ping bir ip ye paket gönderip onun da bu paketlere cevap gönderme süresine denir. Daha basit şekilde anlatıyım msn de arkadaşınla konuşurken yazdın yazıyı enter a bastın, enter a bastığın an ile yazının arkadaşına gitme arasındaki süreye denir. Dahada anlamayan varsa arkadaşına dürtünce nekadar sürede ananı diye cevap veriyosa onun pingi okadardır
-
Yatalım kalkalım şükredelim en azından internetimiz var :)
-
ve ayrıyetten sayfaların hızlı acılma süresi olarakta diyebilirz mesela sayfaya tıklarsın döner döner dönerr sonra tak die girer yaa o aradaki süre gecikme süreside diebiliriz işte o ping dir ne kadar az sa o kadar iyi head shot atarız :D