Ttnet Teknik Servisi İle Aramda Geçen Konuşma
-
Geçen gün ttnet bayine gittim.konuşma şöyle
-iyi günler kolay gelsin birşey sorucaktım
*buyrun
-intenet faturam sürekli olarak yüksek geliyor. otomatik ödemede olduğu için hemen ödeniyor. gecikme falanda yok ama fatura bi 86 bi 90 bi 78 gibi tutarlarda geliyor.?
*Valla gelebilir o tam bilmiyorum
-iyi günler
-
"ttnet" yazısını görünce dinden imandan çıkacak gibi oluyorum, şu bilmem ne ettiğimin kısaltmasını nettt falan mı yapsak :S
-
Hepsi bir yana upload ile download nasıl karıştırılır birbirine ya
-
teşekkürler ttnet
an itibariyle upload hızım download hızzını geçmiş bulunmakta tebrikler..

-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
@Antikilller
başlat/çalıştır/cmd/ ping google.com
Ping nedir bilmeyenler için;
ping bir ip ye paket gönderip onun da bu paketlere cevap gönderme süresine denir. Daha basit şekilde anlatıyım msn de arkadaşınla konuşurken yazdın yazıyı enter a bastın, enter a bastığın an ile yazının arkadaşına gitme arasındaki süreye denir. Dahada anlamayan varsa arkadaşına dürtünce nekadar sürede ananı diye cevap veriyosa onun pingi okadardır
-----------------------------Bi anlatım ancak bu kadar sade ve anlatıcı olabilir :)
-
manhyak bunu yazdı:
Yaklaşık 2 haftadır ping problemi yaşıyorum düzelir diye bekledim bişey olmayınca aradım ttnet müşteri hizmetlerini
+İyi günler ben xx nası yardımcı olabilirim
-İyi günler yaklaşık iki haftadır ping problemi yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
+Ping ??? Ha tamam download hızınız yavaş.
-Hayır download deil ping problemi yaşıyorum
+Tamam eren bey aynı şey oluyor. Hız problemi yaşıyorsunuz. Arıza kaydınızı oluşturuyorum size tekrar ulacağız
-Tamam teşekkürler
Aradan 5 dk geçer+İyi günler hız problemi ile ilgili arıza kaydı oluşturmuşsunuz lütfen tekrar ttnet den hız testi yaparmısınız
-Hız problemi yaşamıyorum pingim yüksek.
+Ping mi nereye ping atıyorsunuz ?
-Google a atıyorum facebook a atıyorum serverı sağlam heryere atıyrorum sonuç hep 250ms.
+Anladım siz hız testini yapın
-Tamam yapıyım da ping im yüksek diyorum
+Tamam siz yapın
-Tamam yapıyım aq. İndirme hızı 2mb yükleme hızı 0.5 mb
+Eren bey indirme hızıyla yükleme hızı aynı şey
-Hay ben senin gini teknik servisin a.q biri download biri upload ne dion sen aq. Ping düşük diom hız testi yaptırıon hız testi yapıom download la upload aynı şey dion ne sikime oturuon orada.
+Eren bey internet hızınızda problem yok online oyun oynuyorsanız ping sorunu herkzde var sadece sizde değil
-Lan 2 hafta önce normaldi diyorum illa sövdürecen bana. Malmısın kadın? Herkezde aynı problem var nedemek düdük madem bibok yapmıycan niye oturuyosun orada.
+İyi günler dileriz eren bey
-( İyi bi sövdüm burada)
Sonra kapattı telefonu bu ne sikim iş aq ?
ttnette böyle mallar çook. mal mal iş yapıyorlar -
amele_2 bunu yazdı:
teşekkürler ttnet
an itibariyle upload hızım download hızzını geçmiş bulunmakta tebrikler..

-----------------------------oha ben de 250 400 arası diye deli oluyodum. adamın 903 lan :D geçmiş olsun. o müşteri hizmetlerinde çalışanlar da hiç mi düşünmüyor aga ben bu maaşı alıyorum ama işimi düzgün yapıyo muyum? diye.
-
@amele_2 aynı durumdayız çalışma falan var galiba yarım saatte açılıo sayfalar

-
-
hocam hem yurtiçine hem de yurt dışına trace atın hangi atlamada ping süresi yükseliyorsa bunu bildirin, belli atlamalar Türk Telekom'un alt yapısı ile alakalı olabiliyor. Birde portun eğer ATM DSLAM'de ise kullanım yogunluguna göre belli saatler de ping sürelerin çok uzayabiliyor. Portun ATM DSLAM'den ise IP DSLAM'e aldırılmasını rica edebilirsin...