Ttnet Ten 2 Gb Daha
-
çok büyük bir kazık atıcaklar bize.... bu jestler bizi, atılacak kazığa olan tepkimizi azaltmak için...
-
ak sevmeye niye başlayayım ben bu hipneleri, dünyanın neresinde kotalı erişim var ? telekoma kafam girsin ak.
-
2 gb kota hediye etti diye hemen yelkenleri suya indirdiniz.telekoma herşekilde kafam girsin
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
çok büyük bir kazık atıcaklar bize.... bu jestler bizi, atılacak kazığa olan tepkimizi azaltmak için...
-----------------------------+++++++ kesin amk orası sokar bu ipneler çıkarıcaklar bi yerden geçen aralıktada aynı bok olduydu :S
-
bencede bunun acısını bir yerden cıkarcakalr ama ne zman
ben askere gitmezsem gförücem :D
-
bol bol indirmeye alıştırıyorlar sonra tekrar 4 gv a düşünce ne b.k yicez :D
-
milletin gozune iyi gorunmeye çalışıyolar ama kotalı sistem sadece bizde var sanırsam direk kotayı kaldırsınlar okadar iyilik yapmak istiyolarsa :D
-
kesin vardır bundada bi çapanoğlu ttneti sevmedim sevmeyeceğim
-
Abi adamlar baktı onune gelen kafa sokuyor adamlar ayakta durmaktan yoruldu en azından kafalrın yarısını cıkartalım dedıler :) hele bırde bır anda 40mılyon akrabası olunca tabıkı adam mecbru kaldı
-
tam ibne bunlar varya , geçen ay 2 gb verdiler +1 gb de ben yaptım baktılar böle daha karlı şerefsizler bu taktiği uyguluyo :|
of of aşmıycam ama bu ayy :D mp4ler bekleyin amk :D
Toplam Hit: 3709 Toplam Mesaj: 31