folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet Ten 2 Gb Daha

Ttnet Ten 2 Gb Daha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    arkadaslar ben smileadsl abonesiyim bu 2 gb hediyesi benm içinde gecerlimi bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba...

Orman Mühendisi //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACEVENTURA
    ACEVENTURA's avatar
    Erkek
    aralık ocak + 2gb verdi acaba ısınma hareketlerimi bu .artık en küçük kota 6 gb mi olcak ....

H.T.M.L How To Meet Ladies
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    bi sik deişmediki şimdiden 3.5 oldu zaten :D geçen ayda 18 ile kapattık. 4 aydır fatura da ödemiorz 240 birikti. babamda gıcıklıgına sınırsız yaptırmıo. gittiği yere kadar :D bu arada ttnetten hala nefret ediorm. nene hızında internet ttnet ttnet a.k

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    lan bide kotalılarıda sınırsız yapıyomuş ozaman ttnet benim downloaddan çöker vala :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:
    -----------------------------
    lan bide kotalılarıda sınırsız yapıyomuş ozaman ttnet benim downloaddan çöker vala :D

oyle bır hata yapacagını sanmıyorum kotasızken 130+gb download 75+upload vardı :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Valla TT Şimdi Kalkıp Deseki

" TÜM KOTALI KULLANICILARIN KOTASINI SINIRSIZ YAPTIK AYNI FİYATA "

Yinede Orhospu Çocukları OLdukları Gerçeğini Değiştirmez

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Madcrazy bunu yazdı:
    Öyle bişey olsa ttnete daha çok küfür edeceğimiz kesin, çünkü şu anki altyapı bunu kaldırmaz, kimse ortalama bir hızda download yapamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    partal
    partal's avatar
    Erkek

YALANNN!

ARKADAŞLAR GEÇEN AY O SAYFADA ARALIK AYINDAN İTİBAREN YAZIYODU ŞİMDİ OCAK DİYE DEĞİŞTİRMİŞLER BENDE SİK GİBİ ARALIKTA 5GB YA ÇIKTIM SİKİ TUTTUM ŞİMDİ LUTFEN DİKKAT EDİN!

AYRICA ADSLKOTA.TTNET.NET.TR DEN KOTALILAR KOTA MİKTARINI OĞRENMEK İÇİN BAKTIĞINDA ALTTAKİ KURALLAR BOLUMUNDE HALA 4GB YAZIYOR. ŞİMDİ BEN AÇICAKTIM YALAN DİYE AMA ARKADAŞ MADEM AÇMIŞ BENDE CEVAPTA BELİRTEYİM.

geçen ay oldu bu olay kafamgirsin.net te vardı isterseniz bakın aralık ayının bir haberi ve link orda, ozaman o sayfada aralık ayndan itibaren yasıodu şimdi ocak die değiştirmiş orospular. yinede dikkat edin.

ayrıca sanırım sadece 2oo8e kadar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    partal bunu yazdı:

YALANNN!

ARKADAŞLAR GEÇEN AY O SAYFADA ARALIK AYINDAN İTİBAREN YAZIYODU ŞİMDİ OCAK DİYE DEĞİŞTİRMİŞLER BENDE SİK GİBİ ARALIKTA 5GB YA ÇIKTIM SİKİ TUTTUM ŞİMDİ LUTFEN DİKKAT EDİN!

AYRICA ADSLKOTA.TTNET.NET.TR DEN KOTALILAR KOTA MİKTARINI OĞRENMEK İÇİN BAKTIĞINDA ALTTAKİ KURALLAR BOLUMUNDE HALA 4GB YAZIYOR. ŞİMDİ BEN AÇICAKTIM YALAN DİYE AMA ARKADAŞ MADEM AÇMIŞ BENDE CEVAPTA BELİRTEYİM.

geçen ay oldu bu olay kafamgirsin.net te vardı isterseniz bakın aralık ayının bir haberi ve link orda, ozaman o sayfada aralık ayndan itibaren yasıodu şimdi ocak die değiştirmiş orospular. yinede dikkat edin.

ayrıca sanırım sadece 2oo8e kadar

hocam oyle bır bok yıyemezler resmı sıtelerınde verılmıs olan kampanya bu eger oyle bı hataya dusecek olurlarsa dav ustune dava acılır ve ttnet mılletınkını tutar gezer

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antitartar
    antitartar's avatar
    Erkek
    ttnet de haaa la adam akıllı 4 gb ı 6 gb yapsa ya her ay sadaka verir gibi aq

yok imza mimza dagılın hade
Toplam Hit: 3707 Toplam Mesaj: 31