Ttnet Ten 2 Gb Daha
-
arkadaslar ben smileadsl abonesiyim bu 2 gb hediyesi benm içinde gecerlimi bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba...
-
aralık ocak + 2gb verdi acaba ısınma hareketlerimi bu .artık en küçük kota 6 gb mi olcak ....
-
bi sik deişmediki şimdiden 3.5 oldu zaten :D geçen ayda 18 ile kapattık. 4 aydır fatura da ödemiorz 240 birikti. babamda gıcıklıgına sınırsız yaptırmıo. gittiği yere kadar :D bu arada ttnetten hala nefret ediorm. nene hızında internet ttnet ttnet a.k
-
lan bide kotalılarıda sınırsız yapıyomuş ozaman ttnet benim downloaddan çöker vala :D
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
lan bide kotalılarıda sınırsız yapıyomuş ozaman ttnet benim downloaddan çöker vala :D
-----------------------------oyle bır hata yapacagını sanmıyorum kotasızken 130+gb download 75+upload vardı :)
-
Valla TT Şimdi Kalkıp Deseki
" TÜM KOTALI KULLANICILARIN KOTASINI SINIRSIZ YAPTIK AYNI FİYATA "
Yinede Orhospu Çocukları OLdukları Gerçeğini Değiştirmez
-
Madcrazy bunu yazdı:
Öyle bişey olsa ttnete daha çok küfür edeceğimiz kesin, çünkü şu anki altyapı bunu kaldırmaz, kimse ortalama bir hızda download yapamaz. -
YALANNN!
ARKADAŞLAR GEÇEN AY O SAYFADA ARALIK AYINDAN İTİBAREN YAZIYODU ŞİMDİ OCAK DİYE DEĞİŞTİRMİŞLER BENDE SİK GİBİ ARALIKTA 5GB YA ÇIKTIM SİKİ TUTTUM ŞİMDİ LUTFEN DİKKAT EDİN!
AYRICA ADSLKOTA.TTNET.NET.TR DEN KOTALILAR KOTA MİKTARINI OĞRENMEK İÇİN BAKTIĞINDA ALTTAKİ KURALLAR BOLUMUNDE HALA 4GB YAZIYOR. ŞİMDİ BEN AÇICAKTIM YALAN DİYE AMA ARKADAŞ MADEM AÇMIŞ BENDE CEVAPTA BELİRTEYİM.
geçen ay oldu bu olay kafamgirsin.net te vardı isterseniz bakın aralık ayının bir haberi ve link orda, ozaman o sayfada aralık ayndan itibaren yasıodu şimdi ocak die değiştirmiş orospular. yinede dikkat edin.
ayrıca sanırım sadece 2oo8e kadar
-
partal bunu yazdı:
-----------------------------YALANNN!
ARKADAŞLAR GEÇEN AY O SAYFADA ARALIK AYINDAN İTİBAREN YAZIYODU ŞİMDİ OCAK DİYE DEĞİŞTİRMİŞLER BENDE SİK GİBİ ARALIKTA 5GB YA ÇIKTIM SİKİ TUTTUM ŞİMDİ LUTFEN DİKKAT EDİN!
AYRICA ADSLKOTA.TTNET.NET.TR DEN KOTALILAR KOTA MİKTARINI OĞRENMEK İÇİN BAKTIĞINDA ALTTAKİ KURALLAR BOLUMUNDE HALA 4GB YAZIYOR. ŞİMDİ BEN AÇICAKTIM YALAN DİYE AMA ARKADAŞ MADEM AÇMIŞ BENDE CEVAPTA BELİRTEYİM.
geçen ay oldu bu olay kafamgirsin.net te vardı isterseniz bakın aralık ayının bir haberi ve link orda, ozaman o sayfada aralık ayndan itibaren yasıodu şimdi ocak die değiştirmiş orospular. yinede dikkat edin.
ayrıca sanırım sadece 2oo8e kadar
-----------------------------hocam oyle bır bok yıyemezler resmı sıtelerınde verılmıs olan kampanya bu eger oyle bı hataya dusecek olurlarsa dav ustune dava acılır ve ttnet mılletınkını tutar gezer
-
ttnet de haaa la adam akıllı 4 gb ı 6 gb yapsa ya her ay sadaka verir gibi aq