folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ttnet Yeni ADSL Ve VDSL Tarifeleri

Ttnet Yeni ADSL Ve VDSL Tarifeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

bizim evin önündede superonline fiber optik döşüyo. onamı geçsem diyorumda oda ucuz değilki ağa 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

49 liralık sözde 8 mb e kadar netlimitsizi 54.5 yapmışlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

şerefsizler ya

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

ambient bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam vallaha sinirden duvarları yumrukluyorum  şuan. Adamla anlaşma yaptık 8 mbite kadar sınırsız 8 ay 33 tl ondan sonra 49 tl ödeyecektik. Şimdi yukardaki cep mesajı bana da geldi direk aradım noluyor nasıl tarifem değişir diye , yanlışlık olmuş ama 8 aydan sonra 54.90 ödüyeceksiniz diyor. Kardeşim bir tüketici olarak tarife değişikliğiyle ilgili söskonusu fiyat üzerinden anlaşma yapmışız sen bana sormadan nasıl değiştirebiliyorsun ? Bu olay tamamen tüketici haklarına aykırı yaptığım konuşmaları kaydettim hakkımı arayacağım. Ha bari dedikleri hızın 8 de 1 ini görsem hadi neyse varsın 5 tl fazla olsun derim ama . google da bile kasıyor 10 dakikada bir net kesiliyor Ulan bin pişman oldum be , tarifeside batsın ttneti de.  İnterneti kamusal hizmet olmaktan çıkartan özelleştirip , kar amacı güdelen bir hizmet haline dönüştürenler ALLAH ından bulsun.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

ambient bunu yazdı:

:|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

O zaman aldıkları paranın hakkını versinler hakkını lanet olsun ya :Q insanın kendi parasıyla rezil olması ne aciz bir durum.

Süper Online & Kablo net 2'sinden biri gelsin s.'ler durmam !

Haram zıkkım olsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek
    KAFAM kaşınıyor

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

ttnet devamlı arayıp duruyordu tarifeni değiştirelim daha hızlı yapalım falan zaten süphelenmiştim bu lavuklar boşuna aramaz diye hele 1 mbit verin öncede sonra bakarız demiştim.bizim bildiğimiz kampanyada indirim olur bunlar ne zaman kampanya yapsa biniriyorlar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

ambient bunu yazdı:

Hocam vallaha sinirden duvarları yumrukluyorum  şuan. Adamla anlaşma yaptık 8 mbite kadar sınırsız 8 ay 33 tl ondan sonra 49 tl ödeyecektik. Şimdi yukardaki cep mesajı bana da geldi direk aradım noluyor nasıl tarifem değişir diye , yanlışlık olmuş ama 8 aydan sonra 54.90 ödüyeceksiniz diyor. Kardeşim bir tüketici olarak tarife değişikliğiyle ilgili söskonusu fiyat üzerinden anlaşma yapmışız sen bana sormadan nasıl değiştirebiliyorsun ? Bu olay tamamen tüketici haklarına aykırı yaptığım konuşmaları kaydettim hakkımı arayacağım. Ha bari dedikleri hızın 8 de 1 ini görsem hadi neyse varsın 5 tl fazla olsun derim ama . google da bile kasıyor 10 dakikada bir net kesiliyor Ulan bin pişman oldum be , tarifeside batsın ttneti de.  İnterneti kamusal hizmet olmaktan çıkartan özelleştirip , kar amacı güdelen bir hizmet haline dönüştürenler ALLAH ından bulsun.

Hiçbir şey yapabileceğini sanmıyorum hocam. Çünkü sözleşmede "Ttnet kampanya şartlarını değiştirme hakkına sahiptir" gibi bir madde var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

var yaa bu telekom kadar para göz bir şirket olamaz yaa harbi bu türk telekomdan nefret ediyorum resmen telekomunun taaa a.q

ne olacak bu ülkenin hali böyle

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 5872 Toplam Mesaj: 34