Ttnet Yeni ADSL Ve VDSL Tarifeleri
-
bizim evin önündede superonline fiber optik döşüyo. onamı geçsem diyorumda oda ucuz değilki ağa
-
49 liralık sözde 8 mb e kadar netlimitsizi 54.5 yapmışlar
-
şerefsizler ya
-
ambient bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam vallaha sinirden duvarları yumrukluyorum şuan. Adamla anlaşma yaptık 8 mbite kadar sınırsız 8 ay 33 tl ondan sonra 49 tl ödeyecektik. Şimdi yukardaki cep mesajı bana da geldi direk aradım noluyor nasıl tarifem değişir diye , yanlışlık olmuş ama 8 aydan sonra 54.90 ödüyeceksiniz diyor. Kardeşim bir tüketici olarak tarife değişikliğiyle ilgili söskonusu fiyat üzerinden anlaşma yapmışız sen bana sormadan nasıl değiştirebiliyorsun ? Bu olay tamamen tüketici haklarına aykırı yaptığım konuşmaları kaydettim hakkımı arayacağım. Ha bari dedikleri hızın 8 de 1 ini görsem hadi neyse varsın 5 tl fazla olsun derim ama . google da bile kasıyor 10 dakikada bir net kesiliyor Ulan bin pişman oldum be , tarifeside batsın ttneti de. İnterneti kamusal hizmet olmaktan çıkartan özelleştirip , kar amacı güdelen bir hizmet haline dönüştürenler ALLAH ından bulsun.
-
ambient bunu yazdı:
-----------------------------:|
-
O zaman aldıkları paranın hakkını versinler hakkını lanet olsun ya :Q insanın kendi parasıyla rezil olması ne aciz bir durum.
Süper Online & Kablo net 2'sinden biri gelsin s.'ler durmam !
Haram zıkkım olsun.
-
KAFAM kaşınıyor
-
ttnet devamlı arayıp duruyordu tarifeni değiştirelim daha hızlı yapalım falan zaten süphelenmiştim bu lavuklar boşuna aramaz diye hele 1 mbit verin öncede sonra bakarız demiştim.bizim bildiğimiz kampanyada indirim olur bunlar ne zaman kampanya yapsa biniriyorlar
-
Matchup bunu yazdı:
ambient bunu yazdı:
-----------------------------Hocam vallaha sinirden duvarları yumrukluyorum şuan. Adamla anlaşma yaptık 8 mbite kadar sınırsız 8 ay 33 tl ondan sonra 49 tl ödeyecektik. Şimdi yukardaki cep mesajı bana da geldi direk aradım noluyor nasıl tarifem değişir diye , yanlışlık olmuş ama 8 aydan sonra 54.90 ödüyeceksiniz diyor. Kardeşim bir tüketici olarak tarife değişikliğiyle ilgili söskonusu fiyat üzerinden anlaşma yapmışız sen bana sormadan nasıl değiştirebiliyorsun ? Bu olay tamamen tüketici haklarına aykırı yaptığım konuşmaları kaydettim hakkımı arayacağım. Ha bari dedikleri hızın 8 de 1 ini görsem hadi neyse varsın 5 tl fazla olsun derim ama . google da bile kasıyor 10 dakikada bir net kesiliyor Ulan bin pişman oldum be , tarifeside batsın ttneti de. İnterneti kamusal hizmet olmaktan çıkartan özelleştirip , kar amacı güdelen bir hizmet haline dönüştürenler ALLAH ından bulsun.
-----------------------------Hiçbir şey yapabileceğini sanmıyorum hocam. Çünkü sözleşmede "Ttnet kampanya şartlarını değiştirme hakkına sahiptir" gibi bir madde var.
-
var yaa bu telekom kadar para göz bir şirket olamaz yaa harbi bu türk telekomdan nefret ediyorum resmen telekomunun taaa a.q
ne olacak bu ülkenin hali böyle