folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ttnet Yeni ADSL Ve VDSL Tarifeleri

Ttnet Yeni ADSL Ve VDSL Tarifeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

Matchup bunu yazdı:

ambient bunu yazdı:

49 liralık sözde 8 mb e kadar netlimitsizi 54.5 yapmışlar

Hiçbir şey yapabileceğini sanmıyorum hocam. Çünkü sözleşmede "Ttnet kampanya şartlarını değiştirme hakkına sahiptir" gibi bir madde var.

Kanunlar mı geçerli bu ülkede yoksa ttnetin tamamen kafasına göre belirlediği bana bildirmediği  sözleşme şartları mı ? Zaten bu tarife değişikliği yapıldığında ki ben sözleşme yeniledim aynı zamanda , bana sözleşmenin şartlarının , haklarımın ,tarihinin , ödeyeceğim miktarın açık ve net şekilde yazılı olarak bildirilmesi  lazım. Telefonda yenilendi sözleşme ve ödeyeceğim fiyat haricinde başka hiçbir bilgi verilmedi. Bu arada 12 gün sonra  ödeyeceğim fiyat yeni yıl fiyatına yükseltildi , (böyle bir şeyin olacağınıda söylemediler). Şimdi ben sana telefon satsam 12 ay taksitle 500 tl ye, 15 gün sonra desem ki artık o telefonun satış fiyatı arttı bana 600 tl ödeyeceksin hukuki açıdan mümkün mü böyle birşey.

Bana 8 mgbite kadar internet vaad ediliyor , bir araştırıyorsun aa o da ne benim bulunduğum yere en çok 4 mgbit internet hızı sağlayabiliryorlarmış , yine aynı şekilde sözleşme yenilenirken hiçbir bilgilendirme yok. Üstelik bu hızada ulaşmak mümkün değil zaten sürekli internetin kesiliyor olması bu hızı kaldırabilecek alt yapıya sahip olmadığımı gösteriyor. (hızım 1 mgbitken internetin kopması gibi problemlerim yoktu)

Ttnet beni yılbaşından önce aradı , ve kimse demedi ki "size bu fiyatlardan kampanya seçeneği sunuyoruz ama yeni yıl fiyatlarından etkileceksiniz". Burada bariz şekilde tuzağa düşürüldüm.

Bu yapılan  modern eşkiyalık başka birşey değil. Konuyu daha derinlemesine araştıracağım , hukuki açıdan ciddi incelemek lazım , sonuçta binlerce kişi benim yaşadığım şeyi yaşıyor  ve ttnet aynı şekilde davranmaya devam ediyor demek ki sağlam bi hukuki zemini var bu işin. Ttnet işi sağlama almış. Kayıt altına alınan konuşma sözleşme yerine geçiyor olmalı. Ama sözleşme şartlarının bildirilmemesi suç oluşturmaz mı ? Yoksa bunuda bildiğim mi varsayılıyor ? Bu vb konularda yaşanmış dava örnekleri var mı bildiğiniz ?

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

Aylık 59 TL’ye: 16 Mbps’ye kadar Limitsiz (50 GB adil kullanım noktası) ADSL2+

acaba buna geçsemmi ?

birde adsl2 modem almazsak oluyormu ?

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Bu ayın sonunda ttnet i kapatıyorum. Uydunet e geçiyorum.Haliyle kullanmadığım ev telefonunuda kapattıracam toplamda 75tl bende kalıyor.

Kabaca hesap yaptım ; 60tl kablonet modem alıyorum onu eski adsl wireless modemim ile kablosuz ağa paylaştırıyorum.

30 tl 1 mbit bağlantı. ttnet in soyduğu yeter artık güya 8mbit e kadar 1.3 mbit zor alıyorum.

Bundan böyle uydunet var benim için.

Sizide allah kurtarsın artık :)

Solak Cerrah
Toplam Hit: 5864 Toplam Mesaj: 34