TTNET'e Yatırdığım Halde Tekrar Para İstiyor
-
Merhaba.
1,5 sene önce TTNET'e olan borcumuzu ödeyip kapattık, bitirdik. Garanti bankasından yatırılmış. Şimdi TTNETden haciz ihbarnamesi geldi neye uğradığımızı şaşırdık tabi. Makbuzda yok haliyle nasıl olsun 1,5 sene olmuş. Adamlar istiyor şimdi 800TL'ye yakın para olmuş. yatırdığımız parayı tekrar mı yatırıcaz? Bu olay daha önce de olmuştu ama yakın tarihte olmuştu yatırmadınız diye telefon açmışlardı hemen makbuzu gösterip halletmiştik. Şimdi 1,5 sene olmuş adamlar yatırmadınız diyorlar. böyle şerefsizlik görmedim kesinlikle adamlar böyle zengin oluyor heralde.
-
mh'ni ara öncelikle bakalım 0.o sonra da bankayı
-
Noneyim bunu yazdı
mh'ni ara öncelikle bakalım 0.o sonra da bankayı
dilekce falan yazdik bankaya ama sonuc cikacak gibi gozukmuyor. sinir krizi gecirdim resmen olaya bakar misiniz ya?
-
hocam ayni durum vitaminin basinada gelmişti. mehmet nasil cözdü bilmiyorum ama cözmüştü. ttnet sık sık yapiyor ne işse.
-
hocam beni iyi dinliyorsun ;
Bankaya gidiyorsun otomatik işlem verdiğini düşünerekten ;
ilgili banka memuruna durumu anlatıyorsun, hangi gün vs tarihte ödendiğine dair kaşeli bir makbuz alıyorsun.bankanın müdürüne gidip onaylatıyorsun.
( sana haciz ihtarında, fatura bilgilerini vs hangi aylarda ödemediğin vs gibi bir belge vermeleri lazımdı.. )
sana verilen belgelerle, bulunduğun ilde ki türk telekom müdürlüğüne gidiyorsun dilekçe yazıp insan kaynaklarına veriyorsun.
dilekçeye ek olarak ;
bankadan aldığın dekontu tt'deki yetkili kişinin görüldü imzasıyla genel müdürlüğüne postalıyorsun.15 gün içinde sana yapılan işlemler hakkında bilgi vereceklerdir.
/ para falan ödeme ayrıca türk telekoma karşı dava açabilir para koparabilirsin.
@ tekirdağda bi abonenin başına geldi adam açtı çatır çatır aldı tazminatını.
Amd-x tarafından 01/Kas/12 23:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacı bankadan yatırmıyomusunuz bunları eldenmi yatırıyorsunuz?
-
garanti bankasından ödendiğine dair kayıtları çıkartabilirsin, şubeye koş sen :D
-
alamazlar hocam hakkını ara, amd-x'in dediklerini yap birde dava aç
-
banka mecbur vermek zorunda geçmişe dönük işlem kayıtlarını. ama hesabınız hangi şubedeyse ona gideceksiniz.baska şubeden vermezler. ben 3 yıllık kayıtları aldım.bütün hesap hareketlerini verecek.
-
elektrik faturalari ile ilgili benzer bi durum olmustu zamanida ve yanlis hatirlamipsam makbuzlari bulup dava acip ustune para almistik
-
Amd-x bunu yazdı
hocam beni iyi dinliyorsun ;
Bankaya gidiyorsun otomatik işlem verdiğini düşünerekten ;
ilgili banka memuruna durumu anlatıyorsun, hangi gün vs tarihte ödendiğine dair kaşeli bir makbuz alıyorsun.bankanın müdürüne gidip onaylatıyorsun.
( sana haciz ihtarında, fatura bilgilerini vs hangi aylarda ödemediğin vs gibi bir belge vermeleri lazımdı.. )
sana verilen belgelerle, bulunduğun ilde ki türk telekom müdürlüğüne gidiyorsun dilekçe yazıp insan kaynaklarına veriyorsun.
dilekçeye ek olarak ;
bankadan aldığın dekontu tt'deki yetkili kişinin görüldü imzasıyla genel müdürlüğüne postalıyorsun.15 gün içinde sana yapılan işlemler hakkında bilgi vereceklerdir.
/ para falan ödeme ayrıca türk telekoma karşı dava açabilir para koparabilirsin.
@ tekirdağda bi abonenin başına geldi adam açtı çatır çatır aldı tazminatını.
İimiş bu AMD Hocam :D