folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder TTNET'e Yatırdığım Halde Tekrar Para İstiyor

TTNET'e Yatırdığım Halde Tekrar Para İstiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Ben senin mevzuyu anladım bizede oldu aynısı Sorun ödemesiyle alakalı değil kapatıldığına dair dilekçe ile ilgili adamlar kapatmadığından dolayı borç işlemişler..

Hocam ona yapacak bişey yok elinde kapattığına dair kağıt yoksa o kağıt onlarda zaten yok mecbur ödeyeceksin.. Bizden iki kere almışlardı öyle dikkat et.. Biz ödedik kapatın dedik aradan bir sene geçti evdeki kağıtları atarken daha lazım olmaz diye attırmıştım adamlar tekrar arayıp kapatmadınız diye borç istediler. 

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

la o bu degilde 3 aydır ttnet e gidiyorum ne fatura geliyor ne bişe ttnet in sitesinden kontrol ediyorum orda da fatura yok :D Bunu nasıl ödicez la :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

la o bu degilde 3 aydır ttnet e gidiyorum ne fatura geliyor ne bişe ttnet in sitesinden kontrol ediyorum orda da fatura yok :D Bunu nasıl ödicez la :D

birisi otamatik ödeme vermiştir ve numarayı da yanlış vermiştir. Bence git anlat, sonradan başına bela gelmesin.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    catlax bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı

birisi otamatik ödeme vermiştir ve numarayı da yanlış vermiştir. Bence git anlat, sonradan başına bela gelmesin.

sorun şu ki gittim ttnet e bildigin ttnet bayısıne anlatım bir karı vardı ayar oldum zaten neyse konuştuk fatura hiç gelmedı ödendıgı zaman gözükyor bu hesaba ayıt hiç fatura bulunmamaktadır diyor :D en son yazılı not bastırtım fatura olmadıgına dahil de şimdi 1 2 ay sora hepsi toptan gelirse ayva yedım hatta ttnet destek merkezini aradım orda da bulunmamaktadır diyor :S

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

valla bir toplu gelirse, tam gelir ne deyim :) ttnet sana kıyak mı geçiyor ne, diğer yandan bizi sikiyor her türlü :)

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 2368 Toplam Mesaj: 16