folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet'in Yaptığı Son Güzellik

Ttnet'in Yaptığı Son Güzellik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Bildiğiniz üzere canımızdan çok sevdiğimiz TTnet 1.5 ay kadar önce yaptığı bir değişikliği size bahsedicem.

Çok kurnazca planlanmış bir durum var.

Hız testi yapmak için popüler olan speedtest.net sitesini bir çok kişi biliyordur bu siteyi ara ara kullanırım ve uzun süredir gözüme bağlantının sabit olduğu çarptı.

Yani normalde 50 GB kotayı doldurduğumda hız testinde 3.00 küsürlü bir sonuç çıkıyordu. Son 1.5 aydır kotayı doldurmama rağmen test sonuçlarında 8'e yakın bir sonuç çıkıyor yani ipneler ne yaptıysa hız 7-8 civarlarında görünüyor.

Ama şöyle bir durum var indirme hızım 3.00 küsürlerde dolaşıyor hiç şaşırmadım (:

Microsoft indirme merkezinden aldığım maksimum hız

Speedtest sonuç

Aynısı TTnet'in kendi sitesinde'de oldu speedtest'e yönelik bir durum değil.

Not: Bu sistem yeni devreye girdiği için Türkiye'nin bazı bölgelerde olmayabilir yani ilerleyen zamanlarda böyle bir şey görebilirsiniz bilginiz olsun.

Şimdi bir çok kişi hız testi yapıp bu lavukları internetim yavaş diye arıyordu şimdi öyle bir şey de kalmadı.

Teknolojiden anlamayan vatandaşlarımızı kandırmak için güzel bir yol seçmişler bu durumda kullanıcı hız testi yapsa bile sonuç 8 çıkacak ve arayıp sorun bildirmeye gerek kalmayacak.

Bu TTnet belası kadar başka bir şirket yok gerçekten yaptıkları her ne olursa olsun gördükçe çıldırıyorum resmen reklamlar olsun yaptıkları yeni kampanyalar olsun çok iyi araştırıp ona göre hareket edin.

Yıllardır değişmeyen kurallar

1. Pahalı

2. İndirme hızı Yavaş

3. Gönderim hızı yerlerde

4. Adil kullanım kotası

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Bu tür hız testlerini anadolu üniversitesinin ftp sinde pardus u indirerek yapıyorum. Daha güvenilir bir sonuç veriyor :)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Aga artık küfür etmekten bıktım bunlara vallahi ya bi yerde TTNET yazısını görünce konu içeriği farketmeden küfür ediyorum o derece

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

bence senin makinenle alakalı bi durum geldi pcdeki herhangi bir program(özellikle bu pc hızlandırma cacıkları gibi) senin akışını paketleyip gönderiyorsa speedtest gibi sitelerde hızın 8 çıkacaktır bu aynen çeşmenin ağzını tıkayıp tıkayıp açarak birden su gelmesi gibi durum

Yaptık bişiler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Hayır arkadaşın pc siyle alakalı değil, uzun zamandır olan bir durum zaten bir ara bir konuda bahsetmiştim zaten

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

gel gardaşım gel sende bizdensin 8 mbit internet kullanıyorum ama 0.900 kp gözüküyo helal olsun amk evlatları

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

böyle bi teknoloji olabileceğini hiç sanmıyorum ttnetde :D olsa bi kere daha kaliteli bir internet sağlar. O nasıl birşey internetini hızlı gösteriyor ama internet yavaş. Bence bu işte bi terslik var acaba senin pcde bi hızlandırıcı birşey mi var ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Browser'ın default downloader'ının bugüne kadar hiç işe yaradığını görmedim hocam, idm ile deneyip tekrar hızı kontrol eder misin?
    Eğer olmazsa başka çözümler önerebiliriz.

Jilet_Boris tarafından 15/Eyl/13 23:05 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kisuke_Urahara
    Kisuke_Urahara's avatar
    Erkek

Benim de hız düşük bu aralar idm ile felan da denedim 4-5mbit civarı çıkıyor ama internet 16mbit.

Kisuke_Urahara tarafından 15/Eyl/13 23:51 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

böyle bi teknoloji olabileceğini hiç sanmıyorum ttnetde :D olsa bi kere daha kaliteli bir internet sağlar. O nasıl birşey internetini hızlı gösteriyor ama internet yavaş. Bence bu işte bi terslik var acaba senin pcde bi hızlandırıcı birşey mi var ?

yok hacı yapıyolar bi ipnelikler.

fatura ödedikten 3 5 gün sonraydı bi baktım faceye bile zor giriyo. hamına gorum dedim hızı bi ölçtüm 0.40 falandı (ttnet ve speedtestten) 

aradım ağzıma ne gelirse saydım süpürttüm. en son artık kız bi dns söyledi. yaptım hız bir anda 7ye çıktı (speedtest ve ttnette) lakin face gene yerlerde sürünüyordu.

en son ttnetle bu anım oldu. ondan sonra zaten bıraktım ttneti.

ilkbaşta zor gibi gelebilir, lakin isteyen herkes bırakabilir.

ben bıraktım sen de bırak kurtul diyorum tüm ttnetlilere <3

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Arkadaşlar türkiye geneli kablolar değişiyor anamerkez datacenter sayıları 8 tanedir onlardan başlayarak bütün kabloları fiber yapmaya başladılar haliyle bazen interneti kısıyorlar. 

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
Toplam Hit: 2008 Toplam Mesaj: 15