Ttnet'ten Güzel Teklif (Yardım)
-
Şimdi sen bağırmışmı oldun böyle yazınca benim bulunduğum bölgenin başteknisyeni 100 metre çevrem harici 4 mb destekleyemiyorum diyor büyük telekomcu o ne olacak? Forum kurallarına göre de internet adabına görede büyük harf yazman yasak. Araştırdım zaten ya burada mecburi veriyoruz bu parayı mecburiyetler olmasa çoktan başkasına geçmiştim az kazığını yemedim en az 6 senedir benim bizim paralarımızla telekomun ne durumda olduğu ortada detaylıca anlatacak bir sürü şey var sinirli telekomcu...
-
İl olarak değişiyordur o zaman. buradakilerden ve benden de şikayet yok bu bende böyle.
-
pisikleet bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadslar bu sabah bi telefn geldi ttnet tn kısaca olay şu eski abone oldugumdan dolayı bna bi teklifte bulunuolarmıs.
sınırsız 1mps internet kullanıorum eğer kabul edersem 7 ay boyunca 45tl olan faturamı 12tl ye düşürüp hızımı 8mps ye cıkartıp kotasız halde kullanıcakmısım.Ancak 7 ay sonunda 53tl den faturam devam edicekmiş.
Tabiki ttnet kazançlı cıkmıcağı bi anlaşma sunmaz bna:) ama hız artışı olucagındn dolayı sanki yinede uygun gibi geldi bna sizin fikirleriniz nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-----------------------------sana özel değil, iş paketlerinden biris, hala devam ediyorsa, 100TLlik google reklam kuponu da dahil, anti-virus da var.
-
Noneyim bunu yazdı:
2 yıl taahhüt isterler muhtemelen
-----------------------------yok, bu kez tahüt yok. hatta, 7 ay içerisinde vazgeçme durumun olursa, diğer kampanyalar gibi, tüm bedeli değil, sadece ödediğin kadarını, mesela 3. ayda vazgeçtin, 3 aylık farkı ödüyorsun.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
Aynisi bana geldi bugun direk kapadim yuzune birisi t%$$%k geciyo diye :|
Tuh ariyorum simdi dur :B
-----------------------------arasak oluyo mu öyle.bize teklif gelmedi mesela. ama geçerim ben :D
-----------------------------olur, iş başlangıç paketi mi ne var, o 4 gb'lik pakette indirim yapıyor, bir de bunun limitsizi var.
-
fatihari41 bunu yazdı:
zeyrekli bunu yazdı:
Uzak dur dostum çünkü hızın artmayacak , çünkü ttnet 8mbps yi destekleyemiyor 4 ü bile destekleyemiyor belli uzaklıklarda. dolayısı ile sürekli kopmalar dns sorunları yaşacaksın keşke değiştirmeseydim diyeceksin. istersen 8mbps kullanan arkadaşlara sor bir araştır durumlarını önce..
Kardeşim nasıl desteklemiyor atıp tutmayın lütfen.
şu an ve sürekli en az 6 mbps alıyorum ama en az
BEĞENMEYEN KULLANMAZ KİMSE KİMSEYİ ZORLAMIYOR DEĞİLMİ?
-----------------------------yok, arkadaş zaten hiç desteklemiyor değil, belirli uzaklıklarda demiş, haklı.
mesela ben de oldukça iyi alıyorum, download hızım mkemmel, ama iyi yararlanamayanlar da var.
-
banada benzer bi teklif gelmiş net limitsize geç 6 ay 15 tl mi ne kullan dediler iki yıl taahüt yaptılar iki haftada 4 megabit kullandın sonra 1 megabitten devam yani net limitsizse eğer kullanamazsın 8 megabit falan yalan sölüyolar
-
ben geçmiş bulunmaktayım. hemen şu anki durumumu aktarayım.2 dk.'da tbt yi açtım. 4 dk. da bu konuya girebildim. cevapla butnuna bastıktan sonra 2 dk. daha geçti. Gönder gitsin butonuna basacam. kim bilir kaç dk. daha bekleyecem
-
8 Mbps'lik netim var ama daha 8 Mbps görmek nasip olmadı bana
-
bende gectim. olcum burda sonucu