Ttnet'ten Güzel Teklif (Yardım)
-
arkadaslar bilmeyenler tartışmasına dönmüş burası olayın aslına ve derinlemesine bakarsak telekom tarife değişikliği ve hız yükseltme için iletişim telekominikosyon başkanlığına teklif götürdü. ilk önce bu teklifi bi okuyun sonra telekomun amacı neden böyle yapıyor anlayın?
2 yıl sözleşme yapıyor sanada güzel bi kıyağı oluyor indirimli kullanıyosun hatta modemim yok dersen 2 yıl boyunca ayda 2 tl eklenecek şekilde faturana kablosuz tek port modemde veriyolar aynı kampanyada isteyen herhangi bi telekom bayine giderek yapabilir.
ama aklınızda olsun sınırsız paketleri değişmeyin telekom fena atlamaya hazırlanıyor.
-
aynı şekilde aradılar ve arayan kişi ne tahütten bahsedio ne bişi dedim ttnetin ipiyle kuyuya inilmez sizin karınız ne falan dedim taahüt flaanmı yapcaz dedim hmm eet flaan diyince bagırdım biraz kapadım yüzüne :D
-
hocam taahht olayını bi soramadım işte o an bi o aklıma gelmedi eğer 2 yıl daa bni baglamıcaksa efsane fırsat:D
ztn pazarlıyan hatun bişiy anlatmıoki agzından zorla laf aldım:)
-
taahhüt istemiştir tabi ki.muhtemelen 2 senelik.şahsi fikrim her zaman taahhütlerden uzak durulması yönünde.
-
o değil de bana bi kampanya önerin. koçnet ile 2 yıllık anlaşmam bitti. sınırsızlar içinden en güzel tarifeyi söylesenize.
-
bu 8mbps sınırsız ı bizde yaptırabilirmiyiz :S adsl çıktından beri ttnet kullanıorm