Tüketici Cayma Hakkı
-
Babam geçen bel ağrısı için krem siparişi vermiş ödemeli sonrada almaktan vazgeçmiş neyse aramşlar almak zorundasın Hukuki süreç başlatılacak felan demişler babamda sallamamış
sms atmışlar bilmem ne hukuk bürosundan xx avukat tck nın x maddesine göre dolandırıcıltan suç duyurusunda bulunulmuştur felan diye sonra yanda avukat var baktık öyle avukat felan yok :)
şimdi peder dilekçe yazdı savcılığa gitti tehdit ve şantaj yoluyla mal satma para isteme vs (gönderdikleri smsler duruyor) :)
bakalım kim kazanacak :)
-
Bir telefon dolandiricilari bir de boyleleri ile karsilasmak istiyorum
-
ha bu arada geçen kaşardan çıkan garip cisim bilmem ne vardı ya firma sahibi konunun silinmesi felan istemişti 2 gün önce yaklaşık 10-15 kg lık peynir göndermiş kaşar tulum peyniri felan
-
Süper yapmışsınız bravo
-
En cok bu serefsizlerin yaptiginin yanina kalmayacagini gosterdiginiz icin tebrik ederim
-
yanlış adama çatmı$lar :B belinden kan çekeriz.takipteyim.
-
kaç para bu krem hukuk bürosu hukuki süreç başlatıyor.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Bir telefon dolandiricilari bir de boyleleri ile karsilasmak istiyorum
beni aradılar geçenlerde.numaram vodefone ama avea ya çevirdim ..
diyo lamer "vodefone ait fatura borcunuz bulunuyor"
bastım küfrü hattım ne vodefone ne faturalı tutmadı o.ç. dedim yüzüme kapattı.
-
samaccc bunu yazdı
kaç para bu krem hukuk bürosu hukuki süreç başlatıyor.
120
-
Kime ne tutturursa maksat kargo parasını kurtarmak
benzer olay 2 sene önce Başımıza geldi
bizimkiler eve gelen pazarlamacıdan masaj aleti alıyor satan kız 1 hafta içinde geri iade alıyoruz beğenmesseniz bizimkilerde deneyelim diyor alıyor
3 gün sonra aradık geri iade için firma sahibi ben o elemanlara prim verdim geri alamam dedik böyle dediler yok
kavga ettik adam Allah inse geri iade almam dedi
tükoder e gittik dilekçeyle başvuru yaptık o Allah inse iade almam diyen eleman kendi arabasıyla geldi parayı iade etmeye ve iade almaya
demek Allah inmesine gerek yokmuş :)
-
Vallahi tebrik ederim bravo böyleleri ile uğraşmak en güzeli merakla sonucu bekliyorum muhakkak bizi bilgilendir olan biten ile ilgili olurmu :)
Branimir tarafından 28/Oca/15 10:36 tarihinde düzenlenmiştir