Tüketici Hakları Hakkında Soru(General Mobile Candır)
-
Hocamlarım,
Bu amına kodumun General Mobile Elit'i beni verem etti . Anasını siktiğimin telefonu kanser edecek beni verdiğim paranın 50 katını tedavi masrafı olarak geri dönecek artık sinir hastası oldum..
Elimde 7 tane Belge var servise verdiğime dair. Bu gün de gittim amına kodumun çocuklarına verdim telefonun anasını sikilmişti şimdi tüm sülalesi sikik durumda.
Bu Orospu cocuklarını nasıl şikayet edebilirim. Yol gösterecek bi mürit varmıdır ? küfürler için özür dilerim harbi deliricem artık .
-
Belgelerin ve telefonun satış faturasını fotokopi çek güzelce dosyala sabah erkenden kaymakamlığa git, kapıda güvenliğe tüketici hakem heyetini sor.
Memur seni yönlendirir sana bir kağıt verecek orada hikayeni yazacaksın. 6 ay sonra karara bağlanır. %99 fatura tutarının iadesini alırsın.
-
mkyb bunu yazdı
Belgelerin ve telefonun satış faturasını fotokopi çek güzelce dosyala sabah erkenden kaymakamlığa git, kapıda güvenliğe tüketici hakem heyetini sor.
Memur seni yönlendirir sana bir kağıt verecek orada hikayeni yazacaksın. 6 ay sonra karara bağlanır. %99 fatura tutarının iadesini alırsın.
Hocam 1.5 sene önce aldım telefonu. Faturası da 1.5 sene önceki ev çöpünde :(
-
MhmdAlmz bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam 1.5 sene önce aldım telefonu. Faturası da 1.5 sene önceki ev çöpünde :(
Teli aldığın yere git onlar saklıyor faturayı, muhaaebecilerindedir
-
Kredi kartıyla aldıysan online işlemlerden ekstre çıktısı alırsın oda olur.
-
mkyb bunu yazdı
Kredi kartıyla aldıysan online işlemlerden ekstre çıktısı alırsın oda olur.
Vodafone den hat üstüne aldık hocam bu yeterli olur sanırım.
@mataramasuko bakayım hocam ona da.
-
Hah okey o zaman. Vodafone online işlemlerde şimdi hatırlamadığım bi menüden taahhüt sözleşmesinin taranmışını bulabilirsin.
-
Tamamdır hocam saolasın.. Götüreyim evraklarla bi yerlerine soksunlar telefonu :@
-
Bu arada önerim telefonu kullanma karar çıkana kadar. Düşürüp kırarsın falan kullanıcı hatası der çıkarlar kenara.
-
Şuan telefonun camında bile tek çizik yok
-
Başlık ne içerik ne?
Sorunuda anlatsaydın keşke.
Ne netice alirsin bilemem ama maalesef iyice bir süründürecekler hazir ol.