Tüketmeye Değer Bulduğunuz Keyifli İçerikler
-
Selamlar
İçimiz dışımız bunaldı artık gündemdir ekonomidir savaş küresel ısınma karbon ayağı kedi köpeği bilmem ne.
Arada çerezlik izlemelik ve dinlemelik tükettiğiniz içerikler neler?
Misal YouTube ve spotify üzerinde
kaltın podcasti serisi
Yeni nesil standup kayıtları, tuzu biberi vs
Akademik link içerikleri
Bazı bazı evrim ağacı
Sinan canan içerikleri
Açık beyin
Gökten gelen podcast
Özellikle izlemeye gerek kalmadan, başka bir iş yaparken dinlenebilecek içerik önerilerinize talibim. Kafa dağıtma olur ufuk açma olur. Yemek, temizlik, zımpara, oto yıkama gibi işlemlerde dinlenebilecek misal.
Bu arada sapiens (noah harrari) sesli kitabı da tavsiye edeyim.
-
flutv, omnibus kanallarında emrah safa gürkan içerikleri çok iyi. hem tarihsel hem genel olarak bişeyler öğreniyosun hem de eğlenceli geçiyor içerikler :)
-
Başlık öyle bir atılmış ki, keyifli içecekler olarak okudum. Alkol diyecektim :D
-
buz gibi limonata
o nasıl başlık :D
-
İş yerinde kulaklıktan dinliyorum, Fatih Altaylı, Celal Şengör, İlber Ortaylı triosuna sardım bu aralar. Adamlar harbiden dedikodu yapıyo :) Bazen Ahmet Arslan ve Emrah Sefa Gürkan denk geliyo keyifle dinliyorum..
Ortaoyuncular, Devekuşu Kabare ilgin varsa..
Edit: tuz-biber dedin de Bi bakayım dedim, Özkan Çelik'i açtım anıra anıra güldüm balkonda :))
yanak tarafından 03/Ağu/24 19:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Sinan Canan fetöcüdür.
-
Ben de züberi övmeye geliyordum. Geri gideyim
-
can498 bunu yazdı
Başlık öyle bir atılmış ki, keyifli içecekler olarak okudum. Alkol diyecektim :D
+ Rep
-
Genelde ben de yutupta takılıyorum.
Flu tv güzeldir. 32.gün, 140journos, Fatih altaylı da güzel. Armağan Çağlayan a ait olan 196sekiz var. O da keyifli. Omnibus var, Emrah safa nın, o da güzel.
Böyle takılıyorum ben genelde çalışırken arka planda takılıyor bunlar.
-
Genelde gezginlerin videolarını izliyorum youtube ta
Furkan aras ( izleyecekler ilk videosundan başlasın piç fırmala bir arkadaş )
Fatih koparan
-
makara kukara arıyosan O Tarz Mı podcast dinleyebilirsin, (ilk sezondan dinle son sezonlar tırt.)
frp meraklıysan anyı ekibin podcastia maceraları adı altında bi dnd frp oynadığı podcast de var