Tüm Ağa Bulaşacak Virüs???
-
tüm bilgisayar ağına bulaşıcak virüs lazlm kndi bilgisayrmda diilm yollarsanz sewinirm
-
bulursan haber ver, bu virüsün talibi çok :D
-
büyük ihtimal cafedesin ve send ebir cafecisin bu cafeciye zarar vermek istiyosun yapma bence yazıkdır herkes ekmek parası için mücadele etmekdedir ama ağda dolaşan virüs istersen böyle hadi gönderin ağda tur atsın virüs demekle olmaz
-
varmı la öle virüs bi de bana gönderin :)
-
abi :D sana söyliyim mi böyle bir virüsü zor bulursun çünkü yaygın olanları antivirüs bulur.Onu geç aldın ne yapacaksın adam fiatları 700 binden 800 bine çıkardığı için kılmı kaptın ??
En büyük zarar sistemini çökertmek değildir.Önemli bilgileri vardır o bilgisayarda onlara ulaş.Sistemi çökertemezsin virüsü kursanda tekrar başlatıldığında etkili olmayacaktır.Fakat sisteme sız diyicem bunu yapacak adam olsan virüs sormazsın boşuna.
Sen istediğini yap bilgisayar kapanıp açıldığında eskisi gibi oalcaktır.(internet kafe ise)
-
hay aq ezdiniz:D bilgileri vs. aldk full trojan yüklü bilgisayarlarda deepfreeze şifresini kırıp yaptık tabi şimdi ağı çökertmek istiyorum ewde diilm ewde olsam çekip bilgisayardan yapıcam antivirüs fln da mesele diil onları da kapatırıs
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
hay aq ezdiniz:D bilgileri vs. aldk full trojan yüklü bilgisayarlarda deepfreeze şifresini kırıp yaptık tabi şimdi ağı çökertmek istiyorum ewde diilm ewde olsam çekip bilgisayardan yapıcam antivirüs fln da mesele diil onları da kapatırıs
Cafe seninmi aga :DD -
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=68624
Birinden devam edın la
-
CipriX bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
Cafe seninmi aga :DD
hehe evet bnm kendi kafemi halletmeye çalışıom zekice dimi -
angels_demos bunu yazdı:
CipriX bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
Cafe seninmi aga :DD
hehe evet bnm kendi kafemi halletmeye çalışıom zekice dimi
hani aklıma tek birşey geliyor bukadar haltı yiyebilen biri deepfreeze şifresini kırmak yok ne bilim antivirüsleri kapatmak vs. nasıl olurda ağı çökertemez ona aklım ermiyor.. Madem bukadar şeyi yapabiliyorsun ağlardan C'ye paylaşımı aç git windowsun önemli dosyalarını sil geç -
yani bencede okadar şifreyi kırmışsın antileri kapamışsın neymm... ağı çökertecek virüs arıyon :)) ilahii :) madem anti leri kapatıp deepfrezee yi de devre dışı koyabiliyorsun.. standar vasat bi virüz bul.. günde 30 ar dk dan her bilgisayarı gezsen 3 er 5 er :D:D 2-3 günde hepsine bulaştırırsın :D:D