Tüm Ağa Bulaşacak Virüs???
-
internet cafe çalışanıyım.. ben girmeden yaklaşık 1 sene önce birisi ağa virüs sızdırmış.. ve hala dolanıyor.. temizlemeye çalışıyoruz.. birini temizliyorsun diğeri geliyor.. geçen gün elemanın bi tanesini yakaladım deepfreeze ile uğraşıyordu filtre programını falan görev yöneticisinden kapamış akıllı.. bi güzel dayağı yiyince aklı başına geldi.. zorun ne ki cafenin ağına virüs sokuyorsun ??
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------internet cafe çalışanıyım.. ben girmeden yaklaşık 1 sene önce birisi ağa virüs sızdırmış.. ve hala dolanıyor.. temizlemeye çalışıyoruz.. birini temizliyorsun diğeri geliyor.. geçen gün elemanın bi tanesini yakaladım deepfreeze ile uğraşıyordu filtre programını falan görev yöneticisinden kapamış akıllı.. bi güzel dayağı yiyince aklı başına geldi.. zorun ne ki cafenin ağına virüs sokuyorsun ??
-----------------------------
müşteriyi dövdün? -
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------internet cafe çalışanıyım.. ben girmeden yaklaşık 1 sene önce birisi ağa virüs sızdırmış.. ve hala dolanıyor.. temizlemeye çalışıyoruz.. birini temizliyorsun diğeri geliyor.. geçen gün elemanın bi tanesini yakaladım deepfreeze ile uğraşıyordu filtre programını falan görev yöneticisinden kapamış akıllı.. bi güzel dayağı yiyince aklı başına geldi.. zorun ne ki cafenin ağına virüs sokuyorsun ??
müşteriyi dövdün?
-----------------------------biraz öyle oldu.. cafedeki interneti ve ağı gereksiz yere kastırıyordu.. virüs sokmaya çalışıyor deepfreeze kaldırmaya çalışıyor.. sen olsan ne yapardın ?
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------SpyßreaK bunu yazdı:
müşteriyi dövdün?
-----------------------------biraz öyle oldu.. cafedeki interneti ve ağı gereksiz yere kastırıyordu.. virüs sokmaya çalışıyor deepfreeze kaldırmaya çalışıyor.. sen olsan ne yapardın ?
-----------------------------diğer kafeler kendini nasıl koruyorsa sende öyle koru, görev yöneticisini kapat vs
ikaz edebilirdin, mesela bak neler yaptığını görebiliyoruz yapma gibisinden, ama müşteri dövülmez. -
benim müşterim sabittir.. o gelen kişi de buraya bi kaç zamandır gelen kişi.. benim müşterim şimdiki şekliyle alışmış.. diğer kafelerdeki gibi masaütündeki simgeleri bile yasakalayamam adamlar yıllardır bu şekle alışmışlar.. dediğin gibi yapmayı bende biliyorum ama dediğim gibi müşterim sabit..
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------benim müşterim sabittir.. o gelen kişi de buraya bi kaç zamandır gelen kişi.. benim müşterim şimdiki şekliyle alışmış.. diğer kafelerdeki gibi masaütündeki simgeleri bile yasakalayamam adamlar yıllardır bu şekle alışmışlar.. dediğin gibi yapmayı bende biliyorum ama dediğim gibi müşterim sabit..
yazdığından hiçbişey anlamadım.
neyse ya müşteri senin, ister sev ister döv :)