folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 'Tüm Ailem 12 Eylül'den Sonra Çarşafa Girdi'

'Tüm Ailem 12 Eylül'den Sonra Çarşafa Girdi'

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Son olarak senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Vavien filmiyle gündeme gelen aktör Engin Günaydın, Bir+Bir dergisine verdiği röportajda hakkında bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

"Annem benim gerçek dilim" diyen ve annesine düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Günaydın, annesinin nasıl çarşafa girdiğini anlattı.

"ANNEM VE ÜÇ YENGEM ÇARŞAFA GİRDİ"

"1985-86 yıllarında Erbaa'ya çarşaflı gruplar geldi. Ben ortaokuldaydım. Mahalle mahalle dolaşıyorlardı, bizimkileri de korkutmuşlar cennet cehennem diye. 'Çocuklarınıza böyle bakarsanız cehennemde cayır cayır yanarsınız' demişler. Bir gün bağırarak geldi annem 'sizin yüzünüzden yanacağım niye namaz kılmıyorsunuz oğlum'. Üç yengem ve annem çarşafa girdi.

O dönem bütün Anadolu kapandı tahmin ediyorum. Sadece Erbaa'da olduğunu sanmıyorum." Günaydın, ailesindeki kadınların bu yaşananlardan önce başı açık olduğunu söylerken "Annemin dizine kadar saçları vardı. Kızılderili gibi bir kadın . Zaten düşünceleri de kızılderililere benziyor" şeklinde konuştu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bana birşey söyleki din sömürüsü yapmaktan kolay olsun ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

gene bu dinsizlik konularına girmeyin ortamı kaos'a çevirmeyin

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

bana birşey söyleki din sömürüsü yapmaktan kolay olsun ?

iranda bir gecede rejim degisiyor , afganistanda da , turkiyede darbe oluyor bu radikalci kanat gucleniyor, 1980 lere gelirken israil ahmed yasini birakiyor hamas, sosyalist yapidaki el fetihe karsi guc kazaniyor , aralarinda savas cikiyor kaybeden yine halk  falan filan :) bazi seylerden kimlerin karli ciktigi ortada.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

gene bu dinsizlik konularına girmeyin ortamı kaos'a çevirmeyin

ortamı birşeye çevirmeye gerek yok . ne yapıldığı ortada , göremiyorsan o senin sorunun . ben hür iradeyi savunuyorum. neyi seçeceksen kendin yapacaksın başkasının etkisi altında kalmadan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

sen  savunmaya devam et

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Engin günaydının komedi anlayışı farklıymış. Oynadığı dizilerin havasında halen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Engin günaydın zaten bu, oynamıyor yani...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

maximus bi sg ya .Ne kadar korkaksın ya bırsey olmaz

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

maximus bi sg ya .Ne kadar korkaksın ya bırsey olmaz

korkak mi ?

gercekelr bunlar ajan. din en buyuk silahtir diye bosuna dememistir CIA kahini ...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

dogru demiş cia..heleki tr de..bir insan din dediginiz zaman tr de tüm dünya duruyor..hic sorgulama yok birşey yok..en basit örneği akp..kim sorguluyor ? bu kadar dinsizlik adaletsizlik içinde ama onlar dinci diye kimse sorgulamıyor bile..tabi bu olayların bi kısmı..herkes din için akp demior oda ayrı.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 3412 Toplam Mesaj: 21