folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 'Tüm Ailem 12 Eylül'den Sonra Çarşafa Girdi'

'Tüm Ailem 12 Eylül'den Sonra Çarşafa Girdi'

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Basit kafalar bunlar. Belli sıfatlari belli yerleri yuklemisler zamaninda oylede gidiyo. 12 Eylulden sonra bu adamin ailesi ateist olsa boyle bi konu acilirmiydi? gecin bunlari artik. Bu ülkede ne milleyetcilik mhp nin tekelinde ne laiklik, demokrasi chp nede din akp nin tekelinde. Kafasi az basan adam anlar zaten bunu. Dinci diyede bisey yok napiyo bu adamlar dinmi aliyo satiyo he öyle diyen arkadaslara soyliyim din manevi biseydir, karaborsaya düsmez merak etmeyin.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

bir erbaa'lı olaraktan söyleyebilirim ki anlattıklarında doğruluk payı var.

Eskiden daha tutucuydu erbaa şimdi o kadar değil şükür:)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

bana birşey söyleki din sömürüsü yapmaktan kolay olsun ?

dine laf atmak, dini bozmak, dini lekelemek, dini yozlaştırmak , dini ...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:

Basit kafalar bunlar. Belli sıfatlari belli yerleri yuklemisler zamaninda oylede gidiyo. 12 Eylulden sonra bu adamin ailesi ateist olsa boyle bi konu acilirmiydi? gecin bunlari artik. Bu ülkede ne milleyetcilik mhp nin tekelinde ne laiklik, demokrasi chp nede din akp nin tekelinde. Kafasi az basan adam anlar zaten bunu. Dinci diyede bisey yok napiyo bu adamlar dinmi aliyo satiyo he öyle diyen arkadaslara soyliyim din manevi biseydir, karaborsaya düsmez merak etmeyin.

dincilikten kastım din satışı değil..dincilik dindar gibi gözüküp aslında dindar olmamaktır..aslına bakarsan dedigin buraya çıkıyor din satıyor bu adamlar..dini kullanarak halktan oy topluyorlar..dini kullanıp satmaya girmez mi sence ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

kardeş sen bi ne demek istedigini toparla oyle cevap vereyim ben. din satışı değil/ din satıyor bu adamlar. ki oyle oldugunu dusunuyosun yukardada vermistim cevabını

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

yani sen dedin ya din satışı aslına bakarsan bi bakımdan benziyor demek istedim..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

peki :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

üyelik tarihin 2005. tam nanay adamsın. hiç mi bir şey kapmadın bu siteden de böyle bir konu açıyorsun. yahut sen tam  fadime bir adamsın ki bu yazıyı yazabilesin. başka ihtimal görmüyorum.aydınlat beni.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

edit:  bu noktadan sonra editlencek biseyde yok :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:

bak seni aydinlatiyorum ama anlarmisin bilmem en azindan efor sarfedersin oda kimisine göre basari. Öncelikle ben acmadim konuyu bu cok basit anlmassindir sanirim neyse gecelim sana ne benim uyelik tarihimden oyumdan buyumdan. ezikligini bu sekilde kapatirim diyosan yanlis yoldasin soyliyiyim he adamligimi sorgulamak icin azicikta olsa karaketer sahibi olman gerekiyo ki hic tanimadigin insanlara oyle adamsin boyle adamsin diyemezsin. Neyse uzatmiyrm tartismayada girmek istemiyorum.

Sonuc olarak seni aydinlattm o ama o orumcek kafayla nekadar aydınlanir bilmem :)

ben senin yazdıklarını hiç okumadım neden üstüne alındın. senden bir alıntı veya ismini yazmısta değilim.ben yazımı konuyu acana yazdım.:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 3414 Toplam Mesaj: 21