Tüm Çağların Gizli Öğretileri (Kitap Satış)
-
arkadaşlar yanlışlıkla verdiğim fazla sipariş sonucu bu kitaptan elimde 1 adet fazla var. bugün gelir kitap elime. ben fazla olanı satmak istiyorum. kapıda ödeme seçtiğimden iptal de ettiremedim.
Aslında kitabın tanıtımına gerek yok çünkü ilgilenenler zaten biliyordur kitabı. çok methedilen bir kitap. ben de yeni öğrendim, ucuz bulunca da incelemek amaçlı almak istedim. 700 sayfaya yakın geniş ve dolu bi kitap.
işin özü ben bunu nerde satarım diye soracaktım. yani gittigidiyor gibi yok komisyon yok bilmem ne kesintisi prosedürü falan uğraşmak istemiyorum, çünkü sadece bu kitabı satıp çekilicem, dükkan falan açmıcam.
dedim sormuşken müridlerden isteyen çıkarsa satarım.
Tüm Çağların Gizli Öğretileri
Arka Kapak
Elinizdeki kitap, basıldığı tarih 1928 yılından itibaren ezoterik bir klasik olmuştur. Yirminci asrın bir benzerine tanık olmadığı bu eser, bütün çağların ezoterik, okült sırlarını, kadim ritüellerini ve sembolizmini büyük bir ustalıkla anlatan ansiklopedik bir şaheserdir. Mitolojiyi, din ve felsefeyi nadir eserlerden alınmış şekil ve renkli resimlerle zenginleştirerek ayrıntılarıyla açıklayan bu kitap, bütün gizemcilerin kütüphanesinde baş köşeye oturacaktır.
Gizli bilim öğrencileri bu eserle yıllarca ellerinden düşürmeyecekleri bir başvuru kitabına, batı ezoterizmînin hemen her alanında bu öğretileri bizzat hayatına uygulamış olan bir ustanın kaleminden sağlam, ayrıntılı ve güvenilir bilgilere kavuşacaktır.
Yazar:Manly P. HallSayfa Sayısı: 696
Baskı Yılı: 2012
Dili: Türkçe
Yayınevi: Mitra--------------------------------------
fiyat :
ben açıkçası bunu özel bir indrimle kitap başı 22 liraya aldım. tahribattan alacak olursa 25+kargo karşılığında satarım.
dışarı satacak olduktan sonra 35-40 gbi bir fiyat düşünüyorum. çünkü çok satan bir kitap ve normal piyasa değeri 66 lira kadar. bazı yerlerde indirimle 48 lira falan diyor linkteki gibi.
özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet özet
- bu kitabı nerde satayım?
- tahribattan isteyen olursa 25+kargo fiyatına veriyorum
-
edit :
evet arkadaş hepsiburadadan almış, o kendine özel indirim zannetmiş ben de bağlantılarıyla özel bir yerden buldu zannettim =)
sanırım eski üyelere özel bi kampanya, üyeliğiniz varsa 1 hazirana kadar geçerliymiş. acele edip kolayca bu ve birçok kitaba sahip olabilirsiniz.
sevindim böyle olduğuna, ben de satmaktan vazgeçtiğimden mahçup olmaktan kurtuldum. amg'ye çok teşekkür ediyorum.
-
stephen king - gece yarısını 4 geçe
steig larrson - ejderha dövmeli kız
bunlarla takas yapıyonmu hocam -
@wanderpipi hocam hiç okumadığım tarz kitaplar ya. roman falan okumuyorum ben. yine felsefe, mitoloji, ezoterizm gibi konularda yani yukarıdaki kitapla aynı konularda kitaplarla takas edebilirim.
-
param olsa alırdım şuan.
genede alan çıkmazsa o süre içinde para çıkarsam alabilirim. edit: bu arada eleman koyu mason heralde.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------param olsa alırdım şuan.
genede alan çıkmazsa o süre içinde para çıkarsam alabilirim. edit: bu arada eleman koyu mason heralde.
-----------------------------masonlukla alakam yok. zaten biraz alakam olsa bok gibi param olurdu ve bu konu "1 tane fazla kitabı satıyorum" değil "1000 tane kitabı beleşe dağıtıyorum" olurdu.
ama özenmiyorum da masonluğa ya da başka birşeye =)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------param olsa alırdım şuan.
-----------------------------masonlukla alakam yok. zaten biraz alakam olsa bok gibi param olurdu ve bu konu "1 tane fazla kitabı satıyorum" değil "1000 tane kitabı beleşe dağıtıyorum" olurdu.
ama özenmiyorum da masonluğa ya da başka birşeye =)
-----------------------------senin için demedim kitabı yazan için :D diğer kıtaplarına baktımda adamın.
-
Hocam birşey sormak istiyorum. Bu kitap öğretiler hakkında özet olarak bilgi mi veriyor yoksa nasıl uygulanacağını mı anlatıyor.
-
cagatay
Hayırdır hocam birine birşeyler mi yapacan :D
-
Satamazsan Bursa'ya gelirken getir alırım ben hacı
-
ankaradaysan 2hafta sonra elden alabilirim istediğin paraya