Tüm Çağların Gizli Öğretileri (Kitap Satış)
-
ankarada değilim, bursa'ya gelince benimkini veririm okuman için =)
çağatay yorumlarda söylediği kadarıyla çok kapsamlı olarak paganizmden islama kabaladan hermetizme eski mısır'a kadar tarihini, içeriklerini, birbirlerine olan etkilerini anlatıyor. sembolleri açıklıyor. resimli güzel bi baskıymış. kitap elime geçince resimlerini çeker koyarım. ben de gözümle görmedim henüz.
fakat uygulama tarzı birşey arıyorsan yine yorumlardan gördüğüm kadarıyla yokmuş onlar. büyücülük kitabı değil yani. böyle bi beklentisi olanın beklentisi boş çıkar diyorlar. benim de zaten kültürel bi beklentim var. çok övüyorlar bu konuda. zaten nerdeyse 700 sayfa bi kitap.
bi gelsin resimlerini çeker koyarım dediğim gibi.valla güzel bi hediye olabileceğini düşünmeye başladım. birine hediye etmek istiyorum. akşam ona bi söyleyeyim istemezsen burdan birine söylediğim fiyata (bana olan maliyetine yani) satarım çünkü çok isteyen çıktı gördüğüm kadarıyla.
-
tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------cagatay
Hayırdır hocam birine birşeyler mi yapacan :D
-----------------------------Yok hocam bana ters öyle büyü felan, bu illuminati kabala ilişkisini merak ediyordum neymiş bu kabala ne yapıyorlarmış onun için sordum. :D Sadece merak ettim yani :))
-
uygulama isteyenler spatyomu araştırsınlar
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ankarada değilim, bursa'ya gelince benimkini veririm okuman için =)
çağatay yorumlarda söylediği kadarıyla çok kapsamlı olarak paganizmden islama kabaladan hermetizme eski mısır'a kadar tarihini, içeriklerini, birbirlerine olan etkilerini anlatıyor. sembolleri açıklıyor. resimli güzel bi baskıymış. kitap elime geçince resimlerini çeker koyarım. ben de gözümle görmedim henüz.
fakat uygulama tarzı birşey arıyorsan yine yorumlardan gördüğüm kadarıyla yokmuş onlar. büyücülük kitabı değil yani. böyle bi beklentisi olanın beklentisi boş çıkar diyorlar. benim de zaten kültürel bi beklentim var. çok övüyorlar bu konuda. zaten nerdeyse 700 sayfa bi kitap.
bi gelsin resimlerini çeker koyarım dediğim gibi.valla güzel bi hediye olabileceğini düşünmeye başladım. birine hediye etmek istiyorum. akşam ona bi söyleyeyim istemezsen burdan birine söylediğim fiyata (bana olan maliyetine yani) satarım çünkü çok isteyen çıktı gördüğüm kadarıyla.
-----------------------------Bişi diyince liseli kızlar gibi sızlanma bana ama :D
-
mettoman bunu yazdı:
-----------------------------
uygulama isteyenler spatyomu araştırsınlar
-----------------------------böyle kuruluşlar genellikle ergen istilasına uğramış yerler. üstelik rastgele formülleri verip insanların başına belaya davetiye çıkartıyorlar. hiçbirşey olmasa (ki genelde olan budur) bile insanları psikolojik olarak olumsuz etkiliyorlar.
onun için çok karşıyım böyle şeylere.
yine de spatyom, kötünün iyisi gibi bi yer. en azından bilinç ortalaması diğer yerlere göre ortalamanın üstünde.
lakin kesinlikle tavsiye etmiyorum bunlarla uğraşmayı. kendinize zarar verirsiniz.
-
Kapida odeme ile siparis verdigin hic bir seyi almak zorunda degilsin kargo geldiginde vaz gectim demen yeterli yasal bi zorunlulugun yok alayimda satmaya calisayim falan diye ugrasma yani
-
MrMonk bunu yazdı:
-----------------------------
Kapida odeme ile siparis verdigin hic bir seyi almak zorunda degilsin kargo geldiginde vaz gectim demen yeterli yasal bi zorunlulugun yok alayimda satmaya calisayim falan diye ugrasma yani
-----------------------------kitabı istiyorum yani alıcam =) yanlışlıkla 2 tane sipariş verdim
-
Bizim Türk'ler kadar ticarete kafası çalışan millet yok arkadaş .
-
warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------stephen king - gece yarısını 4 geçe
steig larrson - ejderha dövmeli kız
bunlarla takas yapıyonmu hocam-----------------------------
edit: yanlış anladım :/
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------stephen king - gece yarısını 4 geçe
steig larrson - ejderha dövmeli kız
bunlarla takas yapıyonmu hocam-----------------------------
hocam pcden okurum dersen pdf halinde bi kıyak olsun sana
http://s2.dosya.tc/server17/sEEhPy/Desktop.rar.html
-----------------------------sağolasın hocam valla iyi yapmışsın. satmamayı düşünmeye başlamıştım, nasıl söylenir diye mahçubiyetle düşünürken sen e-book paylaşmışsın.
ben de büyük ihtimal satmam artık. bi elime geçsin de kitaplar. kusura bakmayın arkadaşlar resmen ibnelik yaptım döndüm ama. yakında telafi edicem.