Tüm Emekçilerin 1 Mayısı Kutlu Olsun
-
Meydanı canlı ceken hiç kanal yokmu ? Meydan kameraları hariç. (Mobese)
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------ne emeği ne bayramı kardeşim devlet memurları yatışta biz yine mesaideyiz 2 gün gelmesek yerimizde yeller eser devlet işçi haklarını hiçmi hiç savunmuyor en düşük devlet memuruyla asgari ücret arasında dağlar kadar fark var çalışma şartları ve saatinden söz dahi etmiyorum a... böle bayramın.
-----------------------------valla 1 mayısı tabi ki kutlarım sonucta karşıt bi duruş birlik beraberlik için güzel bi gün ama bu arkadasinda dediğinie katilmamak mümkün degil.
daha dün aksam izledim memursen yine zam istemiş tabi istesin gayet noırmal ama şu sıctıgımının asgari ücretinede biraz zam yapilsin.
madem bu kadar memur maaşi yükselecek herkes memur olsun o zaman niye başka bi fabrikada bilmemnerde çalişim ki artik hizmet sektöründede memurlar çalışır o zaman .
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Meydanı canlı ceken hiç kanal yokmu ? Meydan kameraları hariç. (Mobese)
-----------------------------NTV CNN Habertürk Tgrt Haber .................................
-
işçi bayramında memurlar niye ttalil yapıyo ya
-
kısmı zamanlı olsada işçi sayılırız :P tam destek benden :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------işçi bayramında memurlar niye ttalil yapıyo ya
-----------------------------resmi tatil hacı ama malesef birçok işçi şu an çalışıyor...
-
İşçi Köylü Hep Hazırız Bozuk Düzene KArşı
Halk Savaşı Vereceğiz bozuk düzene karşıVEKİL MAAŞI: 17.000..FAKİRLİK: 3.090..
AÇLIK SINIRI: 939..ASGARİ ÜCRET: 701..
BU SEBEPLE MUTLU AZINLIK 364 BİZ 1 GÜN KUTLUYORUZ. -
Tüm ploreteryanın emekçilerin bayramı kutlu olsun
işten geldim yeni :) -
hayvanca çalışıp saatlerce mesayi manyağı yapılan ama çaresiz ekmek parası için susan , başlarındaki amirlerden müdürlerden fırça yiyen hakarete maruz kalan asgari ücretle cocuguna çikolata parası ayırmayı , askerdeki oğlunu parasız bırakmayan , üniversitedeki kızını okutmaya çalışan işçilerimize allah sabır versin diyorum en azından bir gün bile olsa onların bayramı kutlu olsun. Hayat göründüğü gibi toz pembe değil beyler...
-
Hiç bir boka yaramayan, geri kalan 364 günde proleterya sınıfına; "zaten biz 1 Mayıs'ta gerekenleri ve haklarımızı hatırlattık dedirten", büyük abilere ise; "1 Mayısı kutlattırdık" dedirttiren bayram.
Patlamaya hazır balonun 1 günde havasının bir kısmını çekip, patlamadan biraz daha dayanabilsin diye o balonu sönükleştiren bayram.
Sonuç alınabilmesi için yöntem değiştirilmeli.